Preşedintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, înmormântat în localitatea natală. Peste 1.000 de persoane au participat la slujbă

0
Publicat:

Peste 1.000 de persoane l-au condus, joi, pe ultimul drum pe preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Dumitru Toma, care a fost înmormântat la Jariştea, localitatea sa natală, transmite Agerpres.

Cătălin Dumitru Toma a fost înmormântat FOTO CJ
Cătălin Dumitru Toma a fost înmormântat FOTO CJ

La slujba de înmormântare oficiată de ÎPS Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, alături de un sobor de preoţi, au participat numeroase personalităţi ale scenei politice româneşti, care au dorit să aducă un ultim omagiu colegului lor.

Printre aceştia s-au numărat premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, europarlamentarii Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău, alături de mai mulţi oficiali din cadrul Guvernului, parlamentari şi membri ai Partidului Naţional Liberal.

De asemenea, au fost prezenţi la Jariştea reprezentanţi ai administraţiilor locale şi judeţene din Vrancea, dar şi sute de persoane care l-au cunoscut pe Cătălin Toma şi au dorit să îl conducă pe ultimul drum.

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au participat la funerariile lui Cătălin Toma FOTO: Vrancea24
Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au participat la funerariile lui Cătălin Toma FOTO: Vrancea24

Cătălin Toma a decedat sâmbătă, 17 februarie, la un spital din Capitală, unde a ajuns cu o seară înainte, transferat de urgenţă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani.

La începutul săptămânii trecute, pe 12 şi 13 februarie, Cătălin Toma participase, la Paris, la lucrările Biroului Congresului Puterilor Locale şi Regionale din Europa (CPLRE), în calitate de prim-vicepreşedinte al Comisiei de Guvernanţă.

Cătălin Toma a fost ales în urmă cu patru ani în funcţia de preşedinte al CJ Vrancea, când l-a învins pe social-democratul Marian Oprişan.

Anterior, a fost primar al comunei Jariştea, dar şi senator din partea PNL, în perioada 2016 - 2020.

ÎPS Ciprian a oficiat slujba de înmormântare FOTO: Vrancea 24
ÎPS Ciprian a oficiat slujba de înmormântare FOTO: Vrancea 24
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite