Marian Oprişan, din nou la mâna judecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Focşani a stabilit pentru data de 12 martie termenul în precesul pe care preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea l-a intentat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

După şapte luni de la contestarea în instanţă a procesului verbal prin care i-a fost reţinut permisul de conducere, Judecătoria Focşani, instanţă sesizată de Marian Oprişan în data de 5 august, a stabilit data primei înfăţişări în procesul pe care baronul civil de Vrancea l-a intentat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

i s-a reţinut permisul în data de 3 august, pe raza judeţului Bacău.

Maşina condusă de Marian Oprişan a fost surprinsă de aparatul radar al Poliţiei Rutiere din judeţul Bacău, în comuna Nicolae Bălcescu. Aparatul radar ar fi înregistrat că avea peste 100 de kilometri/oră în localitate.
Marian Oprişan a contestat, însă, la Judecătoria Focşani, procesul-verbal de contravenţie.

"Am contestat în justiţie procesul-verbal de contravenţie, întrucât nu corespunde realităţii. Era noapte, în jurul orei 02.00, eram în afara localităţii şi nu am depăşit limita legală de viteză. Dar m-am supus regulilor organului de poliţie, aşa cum trebuie să facă toţi cetăţenii normali ai acestei ţări", a declarat la vremea respectivă Marian Oprişan.

Marian Oprişan a mai rămas fără permis de conducere, dar a câştigat în instanţă, aşa cum speră să se întâmple şi acum.

În 2006, acesta a fost cercetat penal pentru conducerea autoturismului fără permis, după ce a fost prins în trafic de poliţiştii din Ilfov. Atunci, Oprişan a deschis proces şi a câştigat în instanţă.

În 2011, baronul a rămas pieton după ce a fost prins de radar conducând cu 113 kilometri pe oră în municipiul Râmnicu Sărat.

Mai puteţi citi:

Baronul de Vrancea şi prefectul de Iaşi, şoferi problemă lăsaţi fără permis

Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea, a rămas fără permis după un incident ţinut la mare secret de Poliţie. Prins băut la volan, după ce a produs un accident rutier, Romeo Olteanu, prefectul de Iaşi, a demisionat din funcţie.

Baronul Oprişan contrazice radarul Poliţiei şi spune că agenţii din Bacău i-au reţinut degeaba permisul de conducere

Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, a contestat procesul-verbal de contravenţie primit de la Poliţia Rutieră Bacău, prin care i s-a reţinut permisul de conducere pentru exces de viteză, declarând că circula în afara localităţii că şi nu a depăşit viteza legală. Oprişan a precizat că, în prezent, are dreptul legal să conducă.

Marian Oprişan şi iubita lui, implicaţi într-un accident rutier  în Petroşani, cu maşina de serviciu a Consiliului Judeţean Vrancea

Maşina de serviciu a Consiliului Judeţean Vrancea, în care se afla şi preşedintele Marian Oprişan, a fost implicată duminică seara într-un accident rutier produs la intrarea în oraşul Vulcan.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite