Întorsătură de situaţie în cazul afaceristului bătut în propriul magazin. Acesta este cercetat pentru lovire, iar agresorii au fost reţinuţi VIDEO

0
0
Agresiunea a avut loc pe terasă FOTO: Captură video
Agresiunea a avut loc pe terasă FOTO: Captură video

Violenţele au avut loc sâmbătă seara, în comuna vrânceană Răcoasa, iar în cursul zilei de luni au fost luate măsuri preventive faţă de bătăuşi.

Cei doi tineri care l-au snopit în bătaie pe patronul magazinului din comuna Răcoasa, în seara de 19 iunie, au fost reţinuţi luni, de către politiştii Secţiei 10 Politie Rurală Panciu. 

Cei doi tineri în vârstă de 22 şi 24 de ani sunt învinuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violente şi violarea sediului profesional, după ce au intrat în magazin şi l-au bumbăcit bine pe patron, scene surprinse de camerele de supraveghere din interior. 

Între timp, poliţiştii au aflat mai multe despre incident, tot cu ajutorul camerelor de supraveghere, iar administratorul magazinului în cauză s-a ales la rândul său cu dosar penal pentru lovire. 

Astfel, înainte de conflictul din magazin, a avut loc o dispută pe terasa magazinului, unde mai mulţi bărbaţi se aflau în jurul unei mese, consumând cel mai probabil băuturi alcoolice.

Pe imagini se vede cum unul dintre tinerii reţinuţi îl împinge pe un bărbat care cade, moment în care este luat şi trântit de gard de patron, apoi dat afară pe poarta de la intrare, la fel ca şi ceilalţi bărbaţi din interior. 

VIDEO: Imagini de pe camera de supraveghere

Mai mult decât atât, patronul aduce un par, dar este oprit din intenţia de a-l urmări pe tânărul scandalagiu.

Ce a urmat, se ştie. Tinerii daţi afară au revenit după un sfert de oră în magazin şi au început să distrugă marfa de pe rafturi, iar când patronul îşi face apariţia este luat la bătaie şi pus la pământ.

VIDEO: Imagini de pe camera de supraveghere

”Pe parcursul cercetărilor, a fost înregistrată plângerea prealabilă a unui bărbat de 24 de ani, cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, persoană care ar fi fost implicată în altercaţie.”, potrivit IPJ Vrancea.

În cursul zilei de marţi, cei doi tineri reţinuţi luni, de 22 şi, respectiv, de 24 de ani, vor fi aduşi în faţa instanţei cu propuneri de măsuri legale, cel mai probabil arest preventiv pentru 30 de zile.

Vă mai recomandăm:

Patron, bătut cu bestialitate în magazinul său. Camerele de supraveghere au surprins violenţele VIDEO

Bătaie generală într-un club de fiţe din Iaşi. O fată s-a plâns iubitului că a fost pipăită VIDEO

Focşani


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri