Imagini din dronă cu locul exploziei de la Călimănești, Vrancea - FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mai bine de 12 ore după producerea exploziei de la Călimănești, din Vrancea, imaginile surprinse cu drona și publicate de Știrile ProTV arată amploarea dezastrului în care și-au pierdut viața patru oameni și alți cinci au fost răniți. 

În imagini se pot vedea mai multe camioane și utilaje distruse de foc pe un terasament al autostrăzii la care se lucra. 

Din primele cercetări, unul dintre ei a lovit o magistrală de gaze și atunci s-a produs deflagrația, urmată de incendiu. Potrivit companiei Transgaz, constructorul nu a respectat un aviz de amplasare. Iar prefectul județului spune că este posibil ca magistrala să nu fi fost amplasată la adâncimea potrivită.

Era aproximativ 1 și 11 minute când s-a produs explozia. O cameră de supraveghere a unei locuințe aflate la câteva sute de metri distanță, în Călimănești - Vrancea, a surprins momentul în care o flacără imensă cuprinde orizontul și luminează cerul.

Ca urmare a exploziei care a avut loc miercuri-noapte în județul Vrancea s-au înregistrat 5 răniți și 4 decese, anunță Ministerul Sănătății într-un comunicat transmis joi. 

„Două victime care au suferit arsuri pe 30% din suprafața corporală, respectiv, 40% din suprafața corporală, au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgență București și la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni” București. Amândoi pacienții sunt intubați. Așteptăm evaluările echipelor medicale astfel încât pacienții să poată beneficia de cele mai bune îngrijiri”, informează aceeași sursă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite