Hoţii de fier vechi au pus ochii pe barele de protecţie ale unui drum judeţean din Vrancea. Au furat doar şuruburile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barele au fost dislocate de la locul lor
Barele au fost dislocate de la locul lor

Drumul judeţean Vidra-Vizantea Livezi-Cîmpuri ar trebui să intre în reabilitare în acest an, fiind un drum de munte.

În cursul nopţii de joi spre vineri, hoţii de fier vechi au încercat să se îmbogăţească „peste noapte”, dar nu s-au ales decât cu nişte şuruburi.

Ei au pus ochii pe balustradele de protecţie de pe marginea drumului, care nu erau doar nişte bucăţi de tablă, la prima vedere, ci şi o greutate pe măsură. Acest din urmă lucru i-a descurajat să mai continue acţiunea, după ce au desfăcut şuruburile de susţinere.

Şeful Consiliului Judeţean s-a arătat indignat de stricăciunile produse.

„Vrem o ţară ca afară! Acesta este un slogan des întâlnit, dar punerea lui în practică nu este posibilă dacă nu avem şi un comportament ca afară. Pe drumul judeţean 205E, concetăţenii noştri au considerat că este bine să fure şuruburile ce fixau bara de protecţie a drumului. Planul a fost, cu siguranţă, să se fure tot ansamblul, însă au fost luaţi prin surprindere de greutatea lui. Cât timp vom tolera acest comportament, cât timp nu înţelegem că ne furăm singuri căciula, nu vom avea o ţară ca afară. Schimbarea începe cu noi!”, a scris pe pagina de Facebook Cătălin Toma, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea.

Muncitorii de la drumuri au repus barele de protecţie pe poziţia lor.

Vă mai recomandăm:

Reguli de circulaţie noi pe E85, la Goleşti. Pentru preîntâmpinarea accidentelor, s-au montat parapeţi şi se circulă cu 30 de km/h

Drumul naţional care este închis traficului de 30 de ani va fi reconstruit. Leagă două zone turistice superbe
 

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite