FOTO VIDEO Primarul Focşaniului şi-a adus nepoata să aprindă luminile de sărbători în oraş. Edilul l-a confundat pe Moş Nicolae cu Sfântul Ion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aprinderea luminilor va avea loc la ora 17.00, lângă bradul împodobit în Piaţa Unirii. Aleşii locali au aprobat alocarea sumei de 355.660 de lei pentru organizarea sărbătorilor de iarnă.

În această seară, în centrul municipiului Focşani s-au aprins în mod oficial, ca în fiecare an, luminile de sărbători. Sarcina aprinderii butonului "magic" i-a revenit nepoatei primarului Cristi Misăilă, adică fiica fiicei soţiei sale, admirată în Piaţa Unirii de familia sa, care s-a aşezat strategic să imortalizeze momentul.

De altfel,  pe primarul Misăilă l-a luat gura pe dinainte şi l-a confundat pe Moş Nicolae cu Sfântul Ion, lucru care nu l-a împiedicat să dea cadouri copiilor din partea  Primăriei şi Consiliului Local.

Tot azi, s-a pornit  la drum şi Carava lui Moş Crăciun, copii având şansa să cunoască aici cele mai îndrăgite personaje din basme. Acest lucru se va întâmpla în fiecare zi de sâmbătă şi duminică, cu frecvenţă  mai mare în zilele Crăciunului,  când la Focşani îşi vor face apariţia mai mulţi artişti.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite