Accident grav în Vrancea: doi morți și un rănit. Accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei pietoni au fost loviți de un șofer pe trecerea de pietoni. Din păcate, doi dintre pietoni au decedat, iar cea de-a treia persoană este rănită grav.

În urma accidentului, două persoane au murit FOTO IPJ Vrancea
În urma accidentului, două persoane au murit FOTO IPJ Vrancea

Polițiștii rutieri au intervenit marți seara la un eveniment rutier sesizat prin 112 la ora 19.20, privind trei pietoni acroșați de un autovehicul, pe raza comunei Pufești.

Din păcate, doi dintre pietoni, un bărbat de 43 de ani și o femeie de 54 de ani, au decedat, iar cea de-a treia persoană este rănită grav. Femeia moartă și bărbatul rănit grav se aflau chiar pe trecerea de pietoni. 

Conducătorul auto implicat în accident a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Român, pe DN 2, în zona localității Pufești, județul Vrancea, s-a produs un accident rutier în care conducătorul unui autoturism a lovit în zona trecerii pentru pietoni trei persoane adulte. În urma impactului, două dintre acestea au decedat. Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

Circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers Bacău - Focșani, desfășurându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor, valorile de trafic fiind în creștere.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite