VIDEO Spovedania sexuală a unei profesoare din Craiova în faţa elevilor: le spune cum se dezbracă în faţa unei pisici şi pune fetiţele să descrie plăceri carnale

0
0
Profesoara de engleză este acuzată că îi învaţă pe elevi totul despre sex
Profesoara de engleză este acuzată că îi învaţă pe elevi totul despre sex

O profesoară de engleză de la una dintre cele mai prestigioase unităţi de învăţământ din Craiova este acuzată de un grup de părinţi că foloseşte la ore un limbaj cu conotaţie sexuală. Carmen Miulescu predă limba engleză la Colegiul Naţional „Carol I“.

Părinţii au povestit indignaţi că profesoara în loc să le predea elevilor, liceeni, limba engleză la ore este preocupată să îi înveţe pe copii totul despre sex. Ba mai mult, cadrul didactic a pus o elevă să explice în faţa clasei tot ce ştie despre plăcerile carnale. 

„A scos o fetiţă la tablă şi a pus-o să explice în limba engleză tot ce ştie despre plăcerile carnale. Foarte multe vorbeşte despre sex la ora de engleză. Le spune copiilor că trebuie să îşi înceapă viaţa sexuală în acest moment“, a povestit un părinte.

Părinţii au mai povestit că profesoara de engleză le-a spus copiilor că în fiecare seară se dezbracă în faţa motanului Thomas despre care crede că este reîncarnarea unui fost iubit. „Doamna profesoară le-a spus copiilor că pisicul o priveşte atent în momentul în care se dezbracă. Este consvinsă că este reîncarnarea unui fost iubit. Nu este normal aşa ceva“, a mai precizat un părinte.

VIDEO

Părinţii au povestit că profesoara de engleză le vorbeşte elevilor la ore despre plăcerile carnale

Cazul profesoarei de engleză care le predă elevilor sex la ora de englează este anchetat de conducerea Colegiului Naţional „Carol I“.

„Am luat act de modul cum doamna profesoară de engleză se exprimă la ore. Nici nu pot să comentez asemenea lucruri. Vom vedea dacă sunt adevărate. Ştiţi că până la urmă este prezumţia de nevinovăţie. Nu recunoaşte absolut nimic“, a spus Luminiţa Thorwachter, directorul instituţiei de învăţământ.

Profesoara Carmen Miulescu nu a vrut să comenteze acuzaţiile care i se aduc.     

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj  a trimis o comisie la Colegiul Naţional Carol I  pentru a stabili cu exactitate dacă profesoara le-a vorbit elevilor la ora de englează despre sex. „Am avut discuţii atât cu conducerea unităţii de învăţământ, dar şi cu părinţii elevilor de la clasa respectivă. În zilele următoare vom avea un raport“, a declarat Mihăiţă Stoica, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj.

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite