Un angajat s-a înjunghiat în abdomen pentru a intra în grațiile patronului Adrian Mititelu

0
Publicat:

Bărbatul a susținut că ar fi fost prins pe stradă de 4-5 necunoscuți care l-ar fi bătut și înjunghiat pentru că purta un trening cu însemnele clubului de fotbal FCU. Cei arătați cu degetul au fost suporterii echipei adverse, CSU Craiova.

Angajatul FCU Craiova a fost introdus în arestul poliției doljene Captură VIDEO / IPJ Dolj
Angajatul FCU Craiova a fost introdus în arestul poliției doljene Captură VIDEO / IPJ Dolj

"Un angajat al FCU Craiova a fost înjunghiat de suporterii echipei rivale, CSU Craiova". Aceasta a fost informația dată publicității la începutul săptămânii după ce bărbatul de 36 de ani, din Vaslui,  a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Craiova cu o plagă înjunghiată.

În timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu din Craiova, în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi fost agresat de 4-5 tineri, pe care nu-i cunoaște, fiind lovit de unul dintre aceștia cu un obiect înțepător în zona abdominală”, au menționat reprezentanții IPJ Dolj într-un comunicat de presă.

După 3 zile de cercetări, anchetatorii au stabilit că lucrurile nu stăteau deloc așa cum spusese bărbatul. Nu l-a oprit nimeni pe stradă, nu l-a bătut și nici nu l-a înjunghiat.

"În urma sesizării depuse de bărbat, din seara zilei de 26 decembrie, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au întreprins un complex de activități investigativ-operative, audieri de martori și vizionări de imagini de pe camerele de supraveghere, din zona comiterii faptei, bărbatul nefiind observat în zonele pe care acesta le-a indicat polițiștilor. În fapt, acesta este bănuit că a reclamat în mod fals agresiunea din seara zilei de 26 decembrie, inducând în eroare organele judiciare", au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Surse din poliție spun că, într-un final, bărbatul ar fi recunoscut că s-a înjunghiat singur în abdomen, iar motivul este halucinant: ar fi vrut să fie recompensat de Adrian Mititelu, patronul clubului de fotbal unde era angajat, și să fie luat sub aripa ocrotitoare a acestuia.

"Polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au dispus reținerea bărbatului de 36 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare", au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Vasluianul urmează ca în cursul zile de 30 decembrie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite