Trei fraţi din Dolj îl acuză pe şeful de post că-i apără pe vânătorii care i-au ameninţat cu moartea: „Ne-a spus că agresorii sunt oameni cu bani“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei fraţi îl acuză pe şeful d epost din Celaru că tergiversează dosarul
Cei trei fraţi îl acuză pe şeful d epost din Celaru că tergiversează dosarul

Fraţii Dragomir, din comuna doljeană Celaru, susţin că anul trecut în luna noiembrie au fost ameninţati cu moartea, dar şi cu o armă de doi vânători din zonă. Victimele au povestit că au depus plângere la poliţie, însă şeful de post tergiversează dosarul şi nu vrea să dea o soluţie în acest caz.

Victimele au povestit că din momentul în care au depus plângere la poliţie şi-au dat seama că agresorii vor avea parte de un tratament preferenţial. Tinerii susţin că şeful de post este cel care le-a scris declaraţiile, dar şi cel care le-a spus în faţă că vânătorii sunt oameni influenţi cu bani.

Cei trei fraţi îl acuză pe şeful d epost din Celaru că tergiversează dosarul

Cei trei fraţi susţin că au fost bătuţi şi ameninţaţi cu moartea pe câmp

„Am fost sunat anul trecut în luna noiembrie de fratele meu care mi-a spus că doi vânători au tras către stâna noastră şase focuri de armă. M-am deplasat la faţa locului cu un alt frate al meu, însă am tras spaima vieţii noastre. Am fost bătuţi şi ameninţaţi cu o armă de doi vânători. În momentul în care am simţit puşca în zona capului am crezut că acolo o să mor. Am depus plângere la poliţie împotriva agresorilor, dar degeaba. A trecut aproape un an de la incidentul respectiv, iar noi nu ştim care este stadiul dosarului. Şeful de post mi-a spus că cei doi vânători sunt oameni cu bani şi nu are cum să se pună cu ei. Nu este normal să avem parte de un astfel de tratament şi nimeni să nu se implice absolut deloc“,a spus Cătălin Dragomir.

Cei trei fraţi îl acuză pe şeful d epost din Celaru că tergiversează dosarul

Tânărul susţine că a fost bătut şi ameninţat cu moartea de doi vânători din zonă 

Dosarul este în lucru

Oamenii legii au declarat că a fost înregistrat dosar pentru lovire şi alte violenţe, iar în acest moment este în lucru. Şeful de post din comuna doljeană Celaru a precizat că nu a favorizat niciodată pe absolut nimic, dar la un astfel de caz trebuiesc strânse dovezi concludente.

Cei trei fraţi l-au înregistrat pe Florian Badea (şeful de post) când acesta le spune verde în faţa că agresorii sunt băieţi cu bani, cu avocaţi. „Au înregistrări cu mine? Dumneavoastră sunteţi sigură că este vocea mea? Dacă se aude vocea mea şi au ceva cu mine ar trebui să meargă la instanţă. Este un dosar în lucru, iar ce spun ei este strict treaba lor. Eu pot dovedi că nu este adevărat“, a precizat Florinel Badea, şeful de post din comuna Celaru.

Contactat telefonic unul dintre vânătorii acuzaţi de lovire şi alte violenţe a precizat că are cine să se ocupe de acest caz şi nu vrea să facă declaraţii absolut deloc.

Cei trei fraţi din comuna doljeană Celaru au mai povestit că de frica vânătorilor au fost nevoiţi să îţi vândă stână din câmp. Ei cred că agresorii au acţionat la comanda unui bărbat din comuna învecinată pe care l-au dat în judecată anul trecut.

„Am vândut tot de frica lor. Eu nici acum după un an nu pot să îmi revin. Am fost ameninţat cu moartea şi timp de câteva minute am stat cu o armă la cap. Noi nu vrem decât să se facă dreptate, iar vinovaţii să plătească“, a spus Marian Dragomir.

Cei trei fraţi îl acuză pe şeful d epost din Celaru că tergiversează dosarul

Reprezentanţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj nu au vrut să comenteze acuzaţiile aduse şefului de post din comuna doljeană Celaru. 

      

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite