Scandal pe locul de parcare în Capitală. 12 persoane s-au bătut, 7 au fost rănite

0
Publicat:

Un scandal în care au fost implicate 12 persoane a avut loc duminică seară, în parcarea unui complex din Sectorul 1 al Bucureștiului. Trei persoane care au suferit leziuni au fost duse la spital, potrivit Agerpres.

Scandalul a fost aplanat. FOTO arhivă Poliția Română
Scandalul a fost aplanat. FOTO arhivă Poliția Română

Scandalul a avut loc pe fondul unor tensiuni privind un loc de parcare.

„La data de 29 octombrie 2023, în jurul orei 16,35, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 2 a fost sesizată cu privire la faptul că în parcarea unui complex din Sectorul 1, pe fondul unor neînţelegeri privind un loc de parcare, are loc un conflict între mai multe persoane. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că starea conflictuală a fost aplanată, fără ca persoanele implicate să se agreseze. Ulterior, în jurul orei 17,20, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, în aceeaşi parcare, are loc un nou conflict, la faţa locului stabilindu-se că 12 persoane s-ar fi agresat reciproc", arată  Poliţia Capitalei.

Șapte răniți

Conflictul a fost aplanat de poliţişti.

În urma incidentului, șapte persoane au fi suferit leziuni, trei dintre acestea fiind transportate la spital, conştiente, a mai precizat Poliţia Capitalei.

Ceilalți protagoniști ai scandalului au fost duși la sediul Poliţiei, în vederea continuării cercetărilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite