Mama care ┼či-a ars b─âie┼úelul cu ┼úigara a cerut instan┼úei s─â-i fie ├«ncredin┼úat copilul

0
0
copil
Alexandru a trecut prin clipe de co┼čmar timp de un an

Florentina Bic─â, ├«n v├órst─â de 23 de ani, din comuna doljean─â Breasta, a fost trimis─â ├«n judecat─â ├«n luna mai pentru comiterea infrac┼úiunii de rele tratamente aplicate minorului ┼či loviri. Procesul se afl─â pe rol la Judec─âtoria Craiova.

Alexandru ├«n v├órst─â de 6 ani le-a povestit poli┼úi┼čtilor cum a fost ars cu ┼úigarea ├«n palm─â, b─âtut ┼či pus cu m├ónu┼úele pe re┼čoul ├«ncins,chiar de mama lui ┼či de ┬áconcubinul femeii ÔÇ×M-a ars cu ┼úigara pe m├ón─â ┼či m-a lovit cu pumnii ├«n spate. M─â trezeau din somn ┼či m─â luau la b─âtaie.Eu o iubesc pe mama mea,dar nu vreau s─â mai st─âm ├«mpreun─â cu iubitul ei. Am├óndoi beau zilnic, iar dup─â aceea ├«┼či v─ârsau nervii pe mine", a povestit b─âiatul, ├«n martie, c├ónd a fost arestat─â femeia.

Femeia a fost eliberat din arest ┼či a cerut ├«ncredin┼úarea copilului. Magistra┼úii Judec─âtoriei Craiova i-au respiuns cererea, iar Florentina Bic─â nu are voie s─â se apropie de Alexandru ┼či nici de martorii din proces.

Reprezentan┼úii Protec┼úiei Copilului Dolj urmez─â s─â stabileasc─â dac─â mama ├«┼či va recupera fiul sau va fi dec─âzut─â din drepturile p─ârinte┼čti, dup─â finalizarea anchetei.

Procesul femeii care ┼či-a ars cu ┼úigarea ┼či b─âtut copilul a fost repus pe rol pe data de 14 decembrie de magistra┼úii Judec─âtoriei Craiova.

Alexandru este ├«n momentul de fa┼ú─â ├«n custodia unei rude. ÔÇ×Eu am denu┼úat-o pe mama lui la poli┼úie. Nu ├«mi vine s─â cred c─â i-a f─âcut a┼ča ceva.Copilul o s─â stea la mine p├ón─â c├ónd instan┼úa va decide ce se va ├«nt├ómpla cu el", a spus Ioana S├«rbu, moa┼ča b─âiatului.

Concubinul femeii i-a aplicat b─âie┼úelului acea┼či corec┼úie ca ┼či cea care i-a dat via┼ú─â.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite