Mama care şi-a ars băieţelul cu ţigara a cerut instanţei să-i fie încredinţat copilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru a trecut prin clipe de coşmar timp de un an
Alexandru a trecut prin clipe de coşmar timp de un an

Florentina Bică, în vârstă de 23 de ani, din comuna doljeană Breasta, a fost trimisă în judecată în luna mai pentru comiterea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului şi loviri. Procesul se află pe rol la Judecătoria Craiova.

Alexandru în vârstă de 6 ani le-a povestit poliţiştilor cum a fost ars cu ţigarea în palmă, bătut şi pus cu mânuţele pe reşoul încins,chiar de mama lui şi de  concubinul femeii „M-a ars cu ţigara pe mână şi m-a lovit cu pumnii în spate. Mă trezeau din somn şi mă luau la bătaie.Eu o iubesc pe mama mea,dar nu vreau să mai stăm împreună cu iubitul ei. Amândoi beau zilnic, iar după aceea îşi vărsau nervii pe mine", a povestit băiatul, în martie, când a fost arestată femeia.

Femeia a fost eliberat din arest şi a cerut încredinţarea copilului. Magistraţii Judecătoriei Craiova i-au respiuns cererea, iar Florentina Bică nu are voie să se apropie de Alexandru şi nici de martorii din proces.

Reprezentanţii Protecţiei Copilului Dolj urmeză să stabilească dacă mama îşi va recupera fiul sau va fi decăzută din drepturile părinteşti, după finalizarea anchetei.

Procesul femeii care şi-a ars cu ţigarea şi bătut copilul a fost repus pe rol pe data de 14 decembrie de magistraţii Judecătoriei Craiova.

Alexandru este în momentul de faţă în custodia unei rude. „Eu am denuţat-o pe mama lui la poliţie. Nu îmi vine să cred că i-a făcut aşa ceva.Copilul o să stea la mine până când instanţa va decide ce se va întâmpla cu el", a spus Ioana Sîrbu, moaşa băiatului.

Concubinul femeii i-a aplicat băieţelului aceaşi corecţie ca şi cea care i-a dat viaţă.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite