FOTO Focar de infecţie lângă casele oamenilor din comuna doljeană Teasc. Oase şi carne în putrefacţie, aruncate pe câmp lângă puţurile de apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mormane de oase şi carne în putrefacţie au fost aruncate pe câmp
Mormane de oase şi carne în putrefacţie au fost aruncate pe câmp

Oamenii din comuna doljeană Teasc susţin că de ani buni trăiesc un adevărat coşmar. Angajaţii unei firme din Branişte aruncă mormane de oase şi carne în putrefacţie pe câmp. Localnicii susţin că reziduurile animale au un miros greu de suportat şi se tem să nu se îmbolnăvească.

Sătenii au declarat că vor protesta dacă situaţia nu va fi rezolvată în perioada următoare.''Eu stau aproape aici şi nu mai suport mirorul. Sunt mormane de carne şi oase în putrefacţie aruncate la întâmplare. Am făcut plângere la poliţie şi vrem să se facă dreptate. Aici este un focar de infecţie domnişoară. Cine poate suporta aşa ceva?. Nepoţelul meu nu are voie să iasă afară din curte. Nu vreau să se ducă în zonă acolo şi să se îmbolnăvească cumva.'', a spus un localnic.

Primarul nu ştie nimic

Edilul comunei Teasc a declarat că mers la faţa locului, însă nu a găsit absolut nimic ''Eu nu pot acuza pe nimeni în momentul de faţă. Am găsit doar câteva pungi cu oase. Nu cred că cineva îşi permită să arunce rezidurile animaliere la întâmplare. Cred că toată lumea ştie că poate primi o amendă usturătoare. Oasele şi carnea pe care le-am găsit eu pe câmp nu au fost aruncate lângă casele oamenilor'', a spus Cristian Banu, primarul comunei Teasc.

Reprezentanţii Gărzii de Mediul Dolj sunt în acest moment în comuna doleană Teasc pentru a vedea care este situaţia. 

Oamenii au mai declarat că i-au văzut cu ochii lor pe angajaţi firmei din Brădeşti cum aruncau pe câmp oase şi carne.''Aruncă mizeria lângă puţurile cu apă. Nu este posibil aşa ceva. Doamne ferşte să ne îmbolnăvim'', a spus un loclanic. 

Conducerea firmei SC Herman SRL din Branişte, nu a fost de găsit pentru a putea răspunde acuzaţiilor.

Vom reveni cu amănunte!

      

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite