Ce cred unii români despre mâncatul semințelor în locuri publice. „Păi unde să arunci, frate? Nu pe jos?"

0
Publicat:

Polemicile pe acest subiect au apărut după ce Poliția Locală din Craiova a amendat două mame cu 2500 de lei pentru că au făcut mizerie într-un părculeț din oraș. Femeile au fost obligate să ia o mătură și să strângă toate cojile de semințe de pe jos.

FOTO/ Poliia Locala Craiova
FOTO/ Poliia Locala Craiova

Polițiștii locali din Craiova au povestit pe pagina lor de socializare ce făceau două femei într-un părculeț în timp ce-și supravegheau copiii care erau la un loc de joacă.

"Atât au putut", și-au scris polițiștii locali postarea.

"Două "doamne", din Craiova, V.M. în vârstă de 22 ani și M.S.A. în vârstă de 42 de ani, s-au gândit să dea o lecție de educație copiilor despre civilizație, în incinta locului de joacă de la "Simplon", "tocând" o pungă de semințe ale căror coji le-au aruncat pe jos, stând efectiv cu picioarele în propria mizerie.

Atunci când au fost depistate de către polițiștii locali, una dintre contraveniente a devenit și recalcitrantă, deși știa ce făcuse, părându-i-se un fapt normal să arunce cojile de semințe pe jos și in incinta unui loc de joacă", au precizat agenții de la Poliția Locală.

„Bravo! Bine le-ați făcut! Nu ne mai civilizăm...”

Conform acestora, femeile au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum de 2.500 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus curățarea domeniului public.

Mai exact, mamele au primit câte o mătură și au fost obligate să curețe mizeria pe care o făcuseră.

"Bravo! Bine le-ați făcut! Să le fie rușine! Nu ne mai civilizăm, trebuia să le dați o amendă mai mare...", au comentat mulți dintre craioveni.

Polițiștii au fost nevoiți, însă, la un moment dat, să oprească toate comentariile întrucât unii internauți au început să critice măsurile luate.

„Păi unde să arunci, frate, semințele? Nu pe jos?... Și care e problema? La locul de joacă nu vă uitați? Este plin toboganul de apă murdară... ce repede a anihilat poliția rețeaua de consumatoare de semințe!", au comentat unii craioveni.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite