Accident cumplit lângă Craiova. O mamă a privit neputincioasă cum fetiţa de 6 ani şi soţul au murit lângă ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto AP
Foto AP

Accidentul a avut loc în dimineaţa de marţi, 28 iulie, pe centura de Nord a Craiovei. Un tânăr de 25 de ani a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism în care se afla întreaga familie. Şoferul vinovat a decedat şi el.

UPDATE: Tânărul care a provocat accidentul a vrut să se sinucidă. „Te iubesc, Ana!“

Poliţiştii au crezut iniţial că Leontin Marian Popa, şoferul de 25 de ani care a lovit frontal maşina în care se afla o familie întreagă, a făcut accidentul în urma unei manevre greşite. Cercetările au arătat însă că, de fapt, tânărul a intrat intenţionat cu maşina pe contrasens pentru că dorea să se omoare. DETALII AICI

***

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi marţi dimineaţa, 28 iulie, în jurul orei 5, că pe Centura de Nord a Craiovei a avut loc un cumplit accident de circulaţie.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au fost îngroziţi de ceea ce au văzut. Maşinile implicate în accident se transformaseră în nişte maldăre de fiare.

Singura care mai era în viaţă o femeie. Lângă ea, copilul şi soţul erau morţi. Şi şoferul care provocase tragedia zăcea şi el fără viaţă la câţiva metri depărtare.

accident Craiova

"Din cercetările efectuate au stabilit faptul că un tânăr de 25 de ani, din Gherceşti, care conducea un autoturism pe DN 65F, ar fi pătruns pe contrasens, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru. În urma accidentului, cei doi conducători auto şi o minoră de 6 ani au decedat, iar o femeie de 34 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

În cauză, cercetările continuă în vederea lămuririi cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citiţi şi:

 

Mii de bucureşteni cer redeschiderea parcului Universităţii Politehnica Bucureşti închis la începutul pandemiei. „Este proprietatea privată a universităţii“

 

Testele COVID-19 din România, lipsite de acurateţe: „Toţi bolnavii erau, de fapt, sănătoşi!“

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite