Un transport agabaritic se apropie de Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa, destinaţie pentru transporturi agabaritice FOTO Adevărul
Constanţa, destinaţie pentru transporturi agabaritice FOTO Adevărul

De vineri, 18 ianuarie, firma SC Medtruck SRL efectuează un transport de mari dimensiuni, venind dinspre Bucureşti până la intrarea pe şoseaua Constanţa – Mangalia.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) informează utilizatorii că în zilele de 18 – 19 ianuarie, Medtruck SRL va efectua un transport agabaritic pe ruta: DJ 401 – Centura Bucureşti – Autostrada A2 (Bucureşti-Drajna) – DN 21 (Drajna-Slobozia) – DN 2A (Slobozia –Giurgeni – Ovidiu) – Autostrada A4 - varianta de ocolire Constanţa (Ovidiu – intersecţie A4 cu DN 39) – DN 39 (intersecţie A4 cu DN 39 – Constanţa).

Operaţiunea de transport a demarat vineri dimineaţa, începând cu orele 4.00. Convoiul este format din două trailere şi este însoţit, conform prevederilor Autorizaţiei Speciale de Transport (AST), de un echipaj al poliţiei rutiere.

„Având în vedere faptul că acest transport va ocupa întreaga parte carosabilă, rugăm participanţii la trafic să respecte indicaţiile repezentanţilor poliţiei rutiere astfel încât să nu se producă blocaje în trafic şi, în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul“, transmite CNADNR.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite