Un poliţist a anunţat pe Facebook că refuză să dea amenzi pentru nepurtarea măştii. IPJ: „Momentan se fac verificări“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa Arhivă Adevărul
Sursa Arhivă Adevărul

Un agent din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat că nu va aplica sancţiuni în cazul în care observă oameni care nu poară mască de protecţie conformă cu noile reglementări.

Agentul de Poliţie a intrat în atenţia superiorilor săi după ce şi-a făcut publică decizia pe pagina de Facebook. 

„Eu unul indiferent de orice dispoziţie dată de şefii ierarhici nu voi controla şi nu voi sancţiona nici un cetăţean român privind autenticitatea măştii purtate. NU am pregătire de specialitate, nu există bază legală în fişa postului meu, NU am pregătire medicală de specialitate”, a spus poliţistul, care este agent şef principal de Poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Mesajul poliţistului care nu mai aplică amenzi

Sursa replicaonline.ro 

Agentul care a anunţat că refuză să aplice sancţiunile este acum verificat de superiori. „Momentan, se fac verificări“, anunţă reprezentanţii IPJ Constanţa.

Începând cu 8 ianuarie, a intrat în vigoare măsura obligativităţii purtării măştii de protecţie doar tip medical sau FFP2, astfel încât să acopere gura şi nasul, în toate spaţiile publice închise şi deschise, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Sănătăţii şi al ministrului Afacerilor Interne. Mai nou, măştile textile nu mai sunt permise. 

Vă recomandăm şi: 

Petiţie online pentru redeschiderea Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, unde şapte oameni au murit într-un incendiu

Avertismentul unui medic de la spitalul din Constanţa unde au murit pacienţi în incendiu: „Ne permitem luxul de a tăia paturile de la Infecţioase“

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite