Un avocat din Constanţa s-a aruncat de pe un bloc din centrul oraşului, după ce a fost condamnat cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul judecător şi avocat Marin Valentin a murit vineri, 4 septembrie. El s-a aruncat de la înălţime de un bloc de pe strada Ştefan cel Mare.

La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 02.20, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Constanţa, un bărbat a căzut de la înălţime. 

Poliţiştii au identificat persoana în cauză, de 52 de ani, din municipiul Constanţa. Totodată, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Constanţa care a constatat decesul bărbatului. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârişirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Valentin Marin a fost judecător în Constanţa până în 1999, ulterior, practicând avocatura în cadrul Baroului Constanţa. Foştii colegi vorbesc cu respect de el, mai ales din perioada în care dădea sentinţe. Din păcate, totul s-a schimbat atunci când a început să consume alcool şi să aibă probleme cu legea. În 2010, Valentin Marin s-a luat la ceartă cu poliţiştii de la Rutieră, după ce a refuzat să tragă pe dreapta maşina pe care o conducea. „Ne-a sesizat un conducător auto că un Mercedes, CT 07 CBE, circulă în zig-zag, dinspre Agigea către Constanţa, că a lovit parapetul care separă benzile din dreptul magazinului Selgros şi că pune în pericol circulaţia. I-am făcut semn să oprească, dar a refuzat. L-am urmărit şi, într-un final, l-am oprit. Era mort de beat, abia se mai ţinea pe picioare“, a declarat la acea vreme Aurelian Coliş, şeful Poliţiei din Eforie Nord.

„După o urmărire de 10 kilometri, l-am pus să sufle în aparat, dar a refuzat. A devenit violent, a început să ne înjure şi să scuipe. Ne-a ameninţat că nu ştim cu cine ne punem, a început să ne agreseze fizic, să ne lovească, după care am fost nevoiţi să îl încătuşăm“, a mai spus Coliş. Dus la spitalul din Eforie Sud, bărbatul a refuzat să i se recolteze probe biologice. „Şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru refuzul de a se supune recoltării probelor biologice“, a conchis şeful Poliţiei Eforie Nord. Pentru fapta sa, el a fost condamnat la cinci luni de închisoare cu suspendare condiţionată cu un termen de încercare de doi ani. 

Baroul Constanţa a transmis un mesaj de condoleanţe: „Baroul Constanţa şi Filiala Constanţa a C.A.A. regreta trecerea in nefiinţa a domnului avocat Valentin Marin.

Sincere condoleanţe familiei!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!“

Pe aceeaşi temă:

Tragedie la Constanţa. O familie a decis să moară împreună. Părinţii unui copil bolnav de cancer s-au sinucis imediat după ce fiul lor a murit

FOTO Cum arăta Ramona, prostituata ucisă de un preot. Fata de 15 ani era prezentată pe un site de escorte drept „damă de lux”

VIDEO Crimă la Mamaia, în ajunul Paştelui. Un fost preot a strangulat o fată de 15 ani cu cablul de la fierul de călcat

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite