Constanţa: UPDATE / Scandal între poliţişti şi fostul judecător Valentin Marin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul judecător Valentin Marin s-a luat la ceartă cu poliţiştii de la Rutieră, după ce a refuzat să tragă pe dreapta maşina pe care o conducea.

„Ne-a sesizat un conducător auto că un Mercedes, CT 07 CBE, circulă în zig-zag, dinspre Agigea către Constanţa, că a lovit parapetul care separă benzile din dreptul magazinului Selgros şi că pune în pericol circulaţia. I-am făcut semn să oprească, dar a refuzat. L-am urmărit şi, într-un final, l-am oprit. Era mort de beat, abia se mai ţinea pe picioare“, a declarat Aurelian Coliş, şeful Poliţiei din Eforie Nord. Urmărirea a avut loc ieri, în jurul orei 16.30, în Eforie Nord.

„După o urmărire de 10 kilometri, l-am pus să sufle în aparat, dar a refuzat. A devenit violent, a început să ne înjure şi să scuipe. Ne-a ameninţat că nu ştim cu cine ne punem, a început să ne agreseze fizic, să ne lovească, după care am fost nevoiţi să îl încătuşăm“, a mai spus Coliş. Dus la spitalul din Eforie Sud, bărbatul a refuzat să i se recolteze probe biologice. „Şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru refuzul de a se supune recoltării probelor biologice“, a conchis şeful Poliţiei Eforie Nord.

Valentin Marin a fost judecător în Constanţa până în 1999, în prezent fiind avocat în Baroul Constanţa.

Prodecanul Baroului din Constanţa, Apostol Armeanu, susţine că în momentul în care va fi anunţat că Valentin Marin este urmărit penal va lua măsuri. „Este posibil să-l suspendăm din profesie pe perioada urmăririi penale“, a spus Armeanu.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite