Trei zile de cântec de chitară la Vama Veche. Trupa „Vama“ a lipsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a zecea ediţie a Festivalului "Folk You! Florian Pittiş" a început joi şi s-a desfăşurat până sâmbătă, la Vama Veche.

Pe scenă au urcat nume cunoscute ale muzicii de gen: Andrei Păunescu, Paula Seling, Nişte Băieţi, Alternosfera, Byron, Ducu Bertzi& Mihai Neniţă, Nicu Alifantis, OCS, Taxi, Pasărea Rock, Maria Gheorghiu, Alexandru Andrieş, Florin Chilian, Viţă de Vie şi Celelalte Cuvinte.

Intrarea la festival a fost liberă. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Mişcarea de Rezistenţă.

Trupa Vama, care trebuia să cânte, sâmbătă, pe scena Festivalului "Folk You! Florian Pittiş" de la Vama Veche, nu va mai putea participa la eveniment din cauza "problemelor cu vocea" cu care se confruntă solistul Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă a publicat un comunicat pe pagina sa de pe platforma de socializare Facebook în care spune că "problemele sale cu vocea" care a determinat formaţia să amâne concertul de la Braşov din 19 iulie "au revenit mai puternic după alte trei concerte", astfel că în momentul de faţă medicii i-au interzis să cânte, "pentru a nu agrava situaţia", şi i-au recomandat "repaos vocal total".

„Nu este prima dată în cariera mea când mă confrunt cu un asemenea diagnostic şi ştiu la ce riscuri mă expun dacă nu tratez această problemă cu maximă seriozitate. Mă bucur că am sprijinul necondiţionat al colegilor mei şi al echipei noastre de management. I-aş ruga pe cârcotaşi să mă creadă pe cuvânt şi să nu pună absenţa noastră de mâine seară pe seama unor neînţelegeri cu organizatorii Folk You. Nu neg că au existat, am vorbit despre ele şi aici, dar fuseseră deja surmontate şi, dacă această problemă medicală nu ar fi intervenit, am fi fost prezenţi cu drag în Vamă", a scris Tudor Chirilă pe pagina de Facebook

image

Vă mai recomandăm:

1 Mai@Vama Veche, pagina de Facebook dedicată celei mai frumoase iubiri

FOTO VIDEO Ofertă de 1 mai în Vama Veche: te tatuezi şi primeşti cazare gratuită, pe viaţă

De 1 Mai, litoralul petrece trei zile şi trei nopţi. Programul complet al evenimentelor de la mare

Moş Crăciun în şlapi, cel mai pitoresc turist de la Vama Veche

VIDEO Sport pe cod portocaliu. Cum se vâsleşte la Vama Veche, în plină furtună, pe valuri de 3 metri


 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite