FOTO VIDEO Ofertă de 1 mai în Vama Veche: te tatuezi şi primeşti cazare gratuită, pe viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Vama Veche cu greu mai găseşti un loc bun de cazare pentru 1 Mai. Totţi proprietarii de pensiuni spun că au rezervări făcute pentru toată minivacanţa. Noul camping de lângă Expirat vine însă cu o ofertă inedită: dacă îţi tatuezi numele zonei primeşti cazare gratuită pe viaţă.

Sandalandala este numele celui mai nou camping "de cinci stele" din Vama Veche. Condiţiile sunt la nivel european, iar preţurile sunt pentru studenţii care vin cu cortul în Vamă. Interesantă este strategia prin care managerul campingului a reuşit să atragă atenţia tuturor. Un tatuaj cu logo-ul zonei te face client pe viaţă. 

Reprezentanţii campingului încă mai cred că betoanele nu-şi au locul în Vama Veche aşa că au investit bani, timp şi pasiune într-un camping pe gustul studenţilor. Taxele sunt mai mici decât preţul unui şezlong pe plajă. O persoană plăteşte 10 lei/zi în timpul săptămânii sau 20 lei/zi în week-end. La asta se adaugă taxa de cort care porneşte de la 5 lei/zi. Dacă nu ai cort, poţi să-l închirezi odată cu toate accesoriile pentru 80 lei/zi.

Banii nu sunt aruncaţi pe o bucată de iarbă. Turistul primeşte acces la grupurile sanitare moderne şi curate, Internet Wireless gratuit, muzică ambientală şi filme bune, româneşti în fiecare seară proiectate pe un ecran uriaş.

Sandalandala are 4000 metri pătraţi, dar doar 3000 sunt pentru campare. Restul sunt folosiţi pentru grădina, bar şi bucătărie. Totul este păzit aşa că nu te vei trezi cu cortul tăiat şi lucruri furate, iar parcarea este alături. 

Primii turişti sunt aşteptaţi pe 1 mai. Ei vor avea ocazia să accepte provocarea campingului. Un tatuaj gratuit, dar permanent care poate să devină biletul de intrare gratuit, pe viaţă. Numele "Sandalandala" vine de la cealaltă afacere a patronului - vînzarea unor produse de încălţăminte, dar şi de la dezorganizarea organizată care porneşte la 1 Mai în Vama Veche. 


Vă mai recomandăm:

Sport nautic în luna martie. Băieţii de la SupAcademy au vâslit pe valuri la 2 Mai-Vama Veche

VIDEO Sport pe cod portocaliu. Cum se vâsleşte la Vama Veche, în plină furtună, pe valuri de 3 metri

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite