Tarife reduse pentru programul „Litoralul pentru Toţi”. Acesta începe pe 4 mai şi se încheie pe 19 iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Litoralul îşi aşteaptă turiştii în extrasezon cu tarife reduse.
Litoralul îşi aşteaptă turiştii în extrasezon cu tarife reduse.

Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc  şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism lansează programul "Litoralul pentru Toţi", ediţia de primăvara 2015. Acesta oferă tarife la preţuri reduse pentru cei care vin la mare în perioada 4 mai – 19 iunie.

Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife maximale din ediţia septembrie – octombrie  2014, ceea ce înseamnă că aceste pachete pot avea şi preturi inferioare acestor plafoane tarifare.

Pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie tarifele maximale pentru această ediţie ajung până la :
205 lei / 6 N /  pers. Hotel 1* fara mic dejun
235 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* fara mic dejun
265 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* fara mic dejun
315 lei / 6 N /  pers. Hotel 2*  cu mic dejun 
425 lei / 6 N /  pers. Hotel 3*  cu mic dejun 
485 lei / 6 N /  pers. Hotel 4*  cu mic dejun 
605 lei / 6 N /  pers Hotel 5 * cu mic dejun 

Ca şi la ediţia precedentă, turiştii beneficiază de o opţiune suplimentară: varianta All Inclusive, care asigură toate cele 3 mese - servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.
Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de 5 nopţi / persoană ajung până la: 765 de lei pentru hotel de trei stele, 875 de lei pentru hotel de patru stele şi 985 de lei pentru cinci stele.

Pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru aceasta ediţie ajung până la:
159 lei / 6 N /  pers. Hotel 1* fara mic dejun
179 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* fara mic dejun
199 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* fara mic dejun
269 lei / 6 N /  pers. Hotel 2*  cu mic dejun 
329 lei / 6 N /  pers. Hotel 3*  cu mic dejun 
379 lei / 6 N /  pers. Hotel 4*  cu mic dejun 
469 lei / 6 N /  pers Hotel 5 * cu mic dejun 

Pana acum s-au înscris în program 16 hoteluri din staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un număr de 1.238 de locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vândute în peste 70 de agenţii din toată ţara, ceea ce înseamnă că la sfârşitul ediţiei de primăvara 2015 a programului, cel puţin 10.000 de turişti vor putea beneficia de vacanţe pe litoral la tarife reduse. Tarifele indicate exprimă o recomandare maximală, valoarea acestora fiind stabilită de fiecare prestator în parte.

Mai citiţi şi:

Paradisul de pe litoral, protejat de invazia turiştilor. Pe plajele Vadu şi Corbu vor fi amenajate locuri de parcare şi vor fi montate panouri

VIDEO Litoralul românesc se pregăteşte de distracţia de 1 Mai. Cum arată plajele înainte de marea debarcare

Vrei de 1 Mai la mare? Ultimele locuri se dau în aceste zile. Hotelierii au vândut aproape tot, chiar dacă promovarea e zero şi Mazăre e după gratii

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite