Șoferul drogat de la 2 Mai, arestat preventiv pentru 30 de zile

0
Publicat:

Matei Vlad Pascu, șoferul în vârtsă de 19 ani, care a provocat sâmbătă accidentul de la 2 Mai în urma căruia doi tineri au murit și alți trei au fost răniți, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

autorul accidentului de la 2 mai jpg

Matei Vlad Pascu, șoferul drogat care a produs tragedia în stațiunea 2 Mai, a fost adus în dimineața zilei de duminică, 20 august 2023, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia, ulterior a fost prezentat n fața magistraților de la Judecătoria Mangalia, cu propunere de arestare pentru 30 de zile. Judecătorul a decis arest preventiv.

Şoferul este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise.

Matei-Vlad Pascu (19 ani) din București este șoferul Mercedesului Benz decapotabil înmatriculat cu numărul B 107 MBZ, care a spulberat un grup de opt pietoni, la ieșire din 2 Mai, pe DN39 / E87. Aceștia mergeau pe partea carosabilă a șoselei spre Vama Veche în dimineața de sâmbătă, 19 august 2023, la ora 5.20, când mașina a intrat în plin în ei. Șoferul a fugit de la locul faptei, fiind prins ulterior la Vama Veche.

În urma impactului violent, au murit o fată - Roberta Marina Dragomir, în vârstă de 20 de ani și un băiat - Andrei Sebastian Olariu, de 21 de ani, din Pantelimon, Ilfov. Alți trei tineri, doi băieți de 19 și 20 de ani și o fată de 20 de ani, au suferit grave leziuni. Toți erau studenți la Geografie la București și sosiseră la mare cu o zi înainte.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite