Se măresc preţurile pe litoral, de la 1 iulie. Cât va costa o noapte de cazare la un hotel de trei stele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la 1 iulie, vacanțele pe litoralul românesc sunt mai scumpe. Preţurile vor tot creşte până în august, perioadă considerată vârf de sezon.

Plaja Mamaia FOTO Antonia Ispas
Plaja Mamaia FOTO Antonia Ispas

De la 1 iulie până pe 15 august este vârf de sezon şi preţurile urcă şi ele vertiginos, cu 15 sau chiar 20%.

Tarifele cresc în funcţie de fiecare hotel în parte. Aşadar la o unitate de cazare de trei stele tarifele cresc de la 230 de lei 260 de lei, iar la un hotel de patru stele preţurile cresc de la 500 la 600 de lei pe noapte.

Şi un şezlong va costa mai mult. Preţul creşte în medie cu cinci lei.

„De azi dimineaţă turiştii sună. Se fac rezervări last minute, pentru 30 iunie şi 1 iulie, hotelul este ocupat acum în proporţie de 80 la sută din capacitatea lui“, a spus Oana Tănase, manager hotel, pentru Observator.

Conform specialiștilor, prima opțiune a românilor rămâne Mamaia, care reușește să atragă, în continuare, foarte mulți turiști. Oamenii din industrie susțin că, în ultimul an, condițiile s-au îmbunătățit considerabil, chiar dacă plajele nu mai au nisipul fin din trecut.

La mare căutare este și Eforie Nord, o stațiune care este frecventată mai ales de familii, susțin oamenii din turism. Astfel, nu este de mirare dacă, în plin sezon, nu vei mai reuși să găsești cazare în această stațiune.

Chiar dacă mulți turiști spun că ,,nu mai este ce era odată", Costineștiul atrage, în continuare, foarte mulți turiști. De cele mai multe ori, cei care ajung în această stațiune sunt tineri, care frecventează discotecile și cluburile din Costinești.

De-a lungul timpului, Vama Veche și-a păstrat renumele de stațiune a tinerilor rebeli, a celor care iubesc viața de noapte dar și muzica rock. Astfel, conform agenților de turism, această stațiune are ,,publicul ei țintă", care nu ar frecventa alt loc de pe litoralul românesc.

Pe plaja din Vama Veche, un singur DJ a pus muzică pentru    pescăruși jpeg
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite