Sosia Rihannei l-a confundat pe un român aflat în vacanţă la Istanbul cu Suleyman Magnificul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflată și ea în vacanță la Istanbul, Priscila Beatrice, sosia Rihannei, l-a confundat pe un constănţean cu actorul turc Halit Ergenç, cel care l-a interpretat pe sultanul Suleyman.

Constănţeanul şi sosia Rihannei Colecţie Focus Press
Constănţeanul şi sosia Rihannei Colecţie Focus Press

Tănăra din Brazilia, care este copia fidelă a artistei din Barbados, se află într-o vacanță în Europa și a vizitat și Istanbulul. Priscila Beatrice a fost luată drept Rihanna, însă și ea s-a înșelat în privința românului și l-a confundat pe constănţeanul care îşi petrecea vacanţa la Istanbul cu actorul turc Halit Ergenç, interpretul sultanului Suleyman.

În seara de 5 noiembrie, Andrei Iacob, un român aflat la un restaurant în Istanbul, a fost foarte surprins atunci când a crezut că Rihanna vrea să facă poze cu el. 

Andrei Iacob, antrenor de tenis, a fost abordat la masă de o tânăra care l-a rugat să facă o poză împreună. Femeia crezuse că este actorul turc Halit Ergenç, cel care l-a interpretat pe sultanul Suleyman. Și românul a crezut că este vorba despre Rihanna, dar, pentru ambii, a fost vorba de o confuzie. 

Apoi, grupul de români, sosia Rihannei și prietenii acesteia au petrecut şi au cântat împreună.

Rihanna are multe sosii, dar Priscila Beatrice din Brazilia este cea mai faimoasă dintre ele, datorită asemănării uimitoare. Tânăra are mulți urmăritori în rețelele sociale, aproape un milion de fani pe Instagram și 3,4 milioane de urmăritori pe TikTok. Până și Rihanna a fost surprinsă de asemănare și i-a comentat la o postare: „Unde e albumul, «soro»?“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite