Restaurantul Delfinul sfidează OPC. Deși închis temporar, organizează mese festive

0
Publicat:

Restaurantul Delfinul din Constanța, închis temporar de inspectorii Protecției Consumatorilor, organizează în continuare mese festive. S-a propus măsura închiderii definitive.

Mâncare preparată la Delfinul FOTO OPC
Mâncare preparată la Delfinul FOTO OPC

În urma unei sesizări, inspectorii de la Protecția Consumatorilor au mers în control joi, 17 noiembrie 2022, la restaurantul Delfinul din Constanța. La fața locului s-au descoperit gândaci și utilizare de ustensile neprofesionale. Prin urmare, s-a decis închiderea temporară a unității de alimentație publică.

Numai că, inspectorii OPC au fost anunțați, printr-un apel telefonic, că restaurantul este în continuare deschis. „S-a constatat că nu se remediaseră deficiențele, operatorul economic sfidând măsura dispusa. Deși nu remediase abaterile care pun în pericol sănătatea consumatorilor, operatorul economic continuă să servească preparate culinare consumatorilor. S-a întocmit un nou document de control aplicându-se sancțiunea de 6.000 lei și s-a propus măsura complementară de închidere definitivă a unității“, conform organelor de control.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite