Prefectul Constanţei s-a imunizat cu a treia doză de vaccin anti COVID

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul Constanţei s-a imunizat cu a treia doză de vaccin
Prefectul Constanţei s-a imunizat cu a treia doză de vaccin

La 28 septembrie 2021, prefectul judeţului Constanţa, Silviu-Iulian Coşa, a fost prezent la Pavilionul Expoziţional Constanţa, acolo unde a primit a treia doză de vaccin Pfizer-BioNTech.

Având rapelul făcut în data de 10 februarie, prefectul Constanţei a fost eligibil pentru primirea celei de-a treia doze, una dintre condiţiile pentru efectuarea booster-ului fiind trecerea a cel puţin 6 luni de la realizarea schemei complete de vaccinare.

În perioada următoare, toate persoanele care au schema completă de vaccinare şi pentru care au trecut 180 de zile de la efectuarea acesteia, se pot programa în platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro pentru administrarea dozei de rapel (booster). De asemenea, a treia doză poate fi primită şi prin simpla prezentare la un centru care administrează vaccinurile Pfizer şi Moderna. 

Până în acest moment, la nivelul judeţului Constanţa, 232.506 persoane s-au vaccinat anti-COVID.

„Alături de multe alte persoane care au arătat că fac eforturi pentru sănătatea publică, m-am vaccinat cu a treia doză a vaccinului care reprezintă întoarcerea la normalitate. O întoarcere la normalitate care poate fi posibilă doar dacă o pondere mare a populaţiei îşi dă seama că poate face pasul, chiar şi în al doisprezecelea ceas.

Am făcut acest pas, absolut firesc, pentru dorinţa noastră de a ne întoarce la viaţa de dinainte, nu la aceste frânturi de normalitate pe care le smulgem unei pandemii parşive. O pandemie care ne învrăjbeşte, o pandemie care dă ocazia unor personaje nocive să dezinformeze şi să se joace cu sănătatea noastră”, a declarat Silviu-Iulian Coşa, prefectul judeţului Constanţa.

Vă mai recomandăm:

Patron de agenţie de turism: „Trebuie să moară două generaţii pentru ca litoralul să scape de haina comunistă“

Litoralul românesc, încremenit în Epoca de Aur. „Cazare, bere şi mâncare - e tot ce-ţi trebuie la mare“

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite