Constanţa intră în scenariul roşu, iar antivacciniştii ies în stradă „pentru libertate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalele fac cu greu faţă numărului de infectaţi
Spitalele fac cu greu faţă numărului de infectaţi

În vremea ce incidenţa răspândirii COVID este în creştere în Constanţa şi în toată ţara, în faţa Prefecturii Constanţa a fost organizat un protest faţă de vaccinare.

Oraşul Constanţa intră în scenariul roşu cu o incidenţă de 3,16. În termen de 48 de ore va fi convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă care să adopte măsurile necesare după intrarea în scenariul roşu. 

În acest timp, pe reţelele de socializare, localnicii sunt chemaţi la protest. „IEŞIM ÎN STRADĂ PENTRU LIBERTATE!  

Astăzi, 24 septembrie, rata de incidenţă pentru municipiul Constanţa este 2,98. Sunt pe muchie de cuţit, în pragul instituirii unor măsuri nelegale care restrâng drepturi şi libertăţi. Certificatul de vaccinare nu va speria covidul, dar va lovi din nou în economie şi în buzunarele noastre!

Mai bine de 70% dintre cetăţeni NU s-au vaccinat! Cum îşi imaginează guvernanţii că va funcţiona economia cu un procent atât de mic de vaccinaţi? Se apropie şi iarna, care se anunţă a fi una foarte grea, din cauza facturilor la utilităţi. Mai mult, acest certificat verde, sanitar sau cum îl numesc guvernanţii NU este prevăzut în lege! Toată lumea le spune: partidele de opoziţie, CNCD, întreaga societate civilă, dar la CNSU şi Guvern nu se audeѻ, este mesajul celor care se declară împotriva vaccinului.

Certificatul de vaccinare este doar o altă formă de carantină şi de constrângere a cetăţenilor să se vaccineze. În România, libertatea de a alege NU mai există. De fapt, în ţară avem acum doar două mari îngrijorări: Congresul domnului Florin Cîţu şi certificatul de vaccinare.

REFUZĂM să fim cobai! Astfel, pentru drepturile şi libertăţile civile invităm constănţenii la PROTEST!

SÂMBĂTĂ si DUMINICĂ, 25 si 26 SEPTEMBRIE, ORA 18:00, INSTITUŢIA PREFECTULUI CONSTANŢA!

Vă mai recomandăm:

Patron de agenţie de turism: „Trebuie să moară două generaţii pentru ca litoralul să scape de haina comunistă“

Litoralul românesc, încremenit în Epoca de Aur. „Cazare, bere şi mâncare - e tot ce-ţi trebuie la mare“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite