Paznicul plajei unde s-a înecat DJ Lalla: „A fost ștrangulată de vreun drogat. Sunt pe plaja asta o grămadă de drogați” VIDEO

0
Publicat:

Anchetă cu multe semne de întrebare în cazul frumoasei Laura Roșca, alias DJ Lalla, găsită moartă în mare, în Mamaia Nord.

DJ Lalla. Sursa foto  FB L.R.
DJ Lalla. Sursa foto FB L.R.

Bunurile tinerei de 34 de ani au fost găsite nu de poliție, care le căutau de 48 de ore, ci de un bărbat care se plimba pe plajă. Acesta i-a alertat pe oamenii legii, care au venit și le-au ridicat. Este vorba despre o pereche de încălțăminte sport, telefonul și căștile. Geanta ei, cu actele de identitate și alte bunuri nu se afla pe plajă. 

Martorii din zona nu cred în varianta unei înecați accidentale sau a sinuciderii. 

„De ce să vorbim prostii? Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? A strangulat-o un drogat și a aruncat-o în apă. E plină plajă de drogați, nu știți ce e aici noaptea. Cine intră să înoate cu tricoul pe ea?”, a declarat paznicul plajei unde au fost găsite obiectele și unde, probabil, și-a găsit sfârșitul DJ Lalla. 

Martor. Sursa video A.I.

Blocul unde și-a petrecut noaptea de de miercuri spre joi cu prietenul cunoscut pe Tik Tokk se află la aproximativ 300 de metri de plajă, în dreptul locului unde se aflau obiectele Laurei Roșca. 

Trupul ei fără viață a fost găsit însă la alți 700 de metri distanță, pe țărm, cu față în jos, semn că s-a înecat în apropiere de mal, iar curenții i-au târât cadavrul. 

Bărbatul din casa căruia a plecat spre moarte este promoter de afaceri pe Tik Tokk. El nu a dorit să facă declarații jurnaliștilor spunând că este o anchetă în curs, însă a afirmat că atunci când a plecat, spunând că merge să vadă răsăritul, DJ Lalla era veselă și era complet îmbrăcată, nu semi-dezbrăcată așa cum a fost găsită. De asemenea a transmis condoleanțe familiei acesteia. 

Laura Roșca va fi înmormântată duminică, în cimitirul din Turda. 

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite