Sfârșitul suspect al frumoasei DJ Lalla. Artista Laura Roșca a murit singură pe malul mării, deși avea o viață strălucitoare VIDEO | UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânără, frumoasă, postând filmări care dovedeau o viață de lux și de vis, Laura Roșca alias DJ Lalla (34 ani) și-a găsit sfârșitul în zona de cluburi a stațiunii Mamaia în circumstanțe încă inexplicabile.

DJ Lalla Sursa Foto arhiva personală
DJ Lalla Sursa Foto arhiva personală

Cei care au cunoscut-o pe DJ Lalla sunt în stare de șoc. Era prezentă și mixa în majoritatea cluburilor celebre din Capitală, lucra la un post de radio, însă se pare că în viață personală lucrurile nu erau chiar roz. 

Apropiații povestesc că timp de câțiva ani a avut o relație cu un cunoscut prezentator de televiziune consacrat la Prima TV, de care s-ar fi despărțit pentru că era gelos. 

În ultimele luni nu se afișa cu niciun bărbat, însă nu a împărtășit nicio informație despre vreo relație celor peste 20.000 de urmăritori pe care îi avea pe paginile sale de socializare. Totuși, în ultimele ei mesaje părea că avea ceva să îi reproșeze unui partener misterios, pe care îl ținea secret, și căruia i-a transmis: „Eu eram premiul tău”.

Tot apropiații spun că frumoasa DJ Lalla ar fi fost internată o perioadă, cred ei, pentru depresie. De altfel, cu o zi înainte ca valurile Marii Negre să îi aducă trupul fără viață la mal, în zona de cluburi a stațiunii Mamaia, Laura Roșca a postat un videoclip cu hashtag-urile „f..t depresia“ şi „o să fie mai bine“ și în care părea să se străduiască să zâmbească. 

Poliția din Constanța ține la secret informațiile despre moartea artistei. S-au rezumat la a comunica că „se fac cercetări”, fără a specifica dacă este un caz de moarte suspectă, dacă se fac cercetări pentru ucidere din culpă sau dacă au bănuieli că cineva ar fi suprimat-o. De asemenea, nu au comunicat dacă DJ Lalla a fost cazată în stațiunea Mamaia, dacă a participat la vreun eveniment, dacă i-au găsit bunurile personale sau dacă măcar se străduiesc să audieze pe cineva pentru a elucida acest caz care i-a șocat familia, fanii și colegii. 

DJ Lalla a fost găsită de o femeie care se plimba pe malul mării joi dimineață, 28 septembre 2023. „Am crezut că este un manechin”, avea să declare femeia, marcată, care a realizat că este vorba despre o ființa umană abia când s-a apropiat, din curiozitate. „Era jumătate în apă, jumătate pe nisip, sumar îmbrăcată“, au afirmat și salvamarii care au suspectat că aceasta s-ar fi înecat, deși nu purta costum de baie, doar lenjeria și un tricou imprimat cu sigla unei faimoase firme de cafea. 

DJ Lalla, spun surse din anchetă, a fost identificată inițial după tatuaje și după brățări. Părinții ei trăiesc în Turda, județul Cluj, au primit funesta veste prin telefon, iar mama ei a sosit vineri, 29 septembrie 2023, la Constanța pentru a-și lua fiica acasă. 

Familia Laurei Roșca a venit la morga din Constanța VIDEO Antonia ISPAS

Abia după autopsie, medicii legiști vor stabili exact cum a ajuns tânăra talentată, frumoasă și admirată de atâția oameni să sfârșească singură pe plajă din stațiunea Mamaia. 

Mama Laurei Roșca la morga din Constanța FOTO Antonia Ispas
Mama Laurei Roșca la morga din Constanța FOTO Antonia Ispas

Vestea a venit ca un șoc în lumea artistică. Chiar dacă vorbea de tristețe, de noi începuturi și de dorința de a fi fericită, DJ Lalla nu era singură pe lume. Sute de mesaje demonstrează postum acest lucru.

Nu îmi vine să cred că nu mai ești printre noi!! Drum bun, colega!!”, a transmis Horațiu Cuc, membru al trupei Noaptea Târziu care a împărtășit pe pagina sa și cum a cunoscut-o pe DJ Lalla.

Solistul trupei Deep Central, Doru Todoruț, nu-și poate reveni: „Tocmai am primit o veste care m-a lăsat perplex… DJ Lalla este femeia găsită moartă pe plajă, în Mamaia. Ne cunoșteam de mulți ani. Am participat la câteva evenimente împreună… 34 ani. Condoleanțe familiei!”, a scris artistul. 

„Locul tău va fi mereu aici, Lalla! De mici ni se spune să nu luăm viața în serios, să ne jucăm mai mult, să ne bucurăm de orice clipă, pentru că orice moment este important. Timpul este ireversibil, amintirile ni le putem "arhiva" cu grijă, iar viitorul este incert. Așa că trăiește secundă, minutul, momentul prezent și bucură-te de el că și când ar fi ultimul, pentru că uneori este chiar ultimul. Și la fel de importanți că prezentul sunt și oamenii din viață noastră. Avem nevoie de oameni în viață noastră (familie, prieteni, colegi, chiar și străini), iar la radio echipa este mai importantă decât orice. Așa a fost și la noi, la 3Net, până acum când am pierdut un om, o colegă și o voce foarte bună. Sperăm să fim la fel de importanți unii pentru ceilalți și de acum înainte și să nu uităm că fiecare are locul lui în lumea asta și dincolo de ea. Să te odihnești în pace, Lalla!”, au scris colegii de la postul de radio 3Net Florian Pitiș pe site-ul postului de radio. 

Misterios este mesajul unui bărbat care susține că a vorbit cu DJ Lalla cu două zile înainte de tragedie și care i-a transmis, postum, pe pagina ei de Facebook că va secretiza și va bloca pe vecie acea discuție cu tânăra artistă. 

DJ Lalla a intrat în lumea artistică după ce a participat la emisiunea Megastar, în anul 2008. A urcat pe aceeași scenă cu Raluka și Jo alias Jazzy Jo, iar împreună formau grupul de backing vocals Pepper Girls. După emisiune însă, fiecare a ales o carieră solo, iar Laura Roșca a lucrat o vreme ca MC (maestru de ceremonii).

A făcut parte și din trupele ASHA şi Jukebox și obișnuia să pozeze des in ipostaze sexy. 

În ultimii ani, Laura își găsise însă identitatea ca DJ. Poză în vacanțe luxoase, în haine de firma, lângă mașini străine și nimic nu i-ar fi prevăzut acest sfârșit brusc și tragic la doar 34 de ani. 

În urmă cu câteva zile, un alt DJ din București, Dubphone, a fost găsit mort în casa sa. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite