Noi detalii în cazul Laurei Roșca, alias DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja de la Mamaia

0
Publicat:

Au apărut noi detalii în ancheta deschisă după moartea Laurei Roșca, tânăra de 34 de ani, cunoscută ca DJ Lalla, care a fost găsită fără suflare pe plajă.

Laura Roșca alias DJ Lalla. FOTO Facebook
Laura Roșca alias DJ Lalla. FOTO Facebook

Potrivit unor surse citate de Ziua de Constanța, pe plajă, în zona Fratelli din Mamaia, s-ar fi găsit căștile, telefonul și adidașii care îi aparțineau tinerei în vârstă de 34 de ani.

Obiectele au fost găsite sâmbătă dimineață de un om al străzii, care a anunțat Poliția.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru a ridica probele.

Potrivit Pro TV, o cameră de supraveghere din zona în care a fost descoperită tânăra a surprins o persoană suspectă, la ora 7 și 14 minute, în dimineața respectivă înainte ca DJ Lalla să fie găsită moartă la malul mării (Laura a fost găsită la ora 9 și 16 minute de o femeie).

În imagini se vede că persoana poposește în zonă șase minute, apoi se îndepărtează și merge în zona unei construcții de pe plajă, unde este iar reperată în imagini peste o jumătate de oră.

Cu un sfert de oră înainte ca Laura Roșca să fie găsită tânăra moartă, în zona unde ea a fost descoperită, în imagini se zărește din nou o siluetă.

Ulterior, la ora 9.39, după ce poliția fusese deja anunțată, în dreptul construcției de pe plajă este reperată (în imagini) din nou o persoană, care asistă de la distanță la cercetări și care, după patru minute se îndepărtează. Poliția încearcă să afle cine este acea persoană, potrivit ProTV.

 Amintim că DJ Lalla a fost găsită moartă de o femeie care se plimba pe malul mării în dimineața zilei de joi, 28 septembrie 2023.

Am crezut că este un manechin”, declara ulterior femeia, care a realizat că este vorba despre o ființa umană abia când s-a apropiat, din curiozitate. 

„Era jumătate în apă, jumătate pe nisip, sumar îmbrăcată“, au relatat și salvamarii care au suspectat că aceasta s-ar fi înecat, deși nu purta costum de baie, doar lenjeria și un tricou imprimat cu sigla unei faimoase firme de cafea.   

Nu avea la ea nici telefonul și nici poșeta pe care ar fi purtat-o când a ieșit pe plajă.
 „La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului" , se arată într-un comunicat oficial al Poliției.

Tânărul la care a stat, audiat 10 ore

Deocamdată, poliția a audiat un tânăr pe care DJ Lalla l-ar fi cunoscut prin intermediul TikTok și la care artista a mers înainte să moară.

Potrivit ProTV, tânărul a povestit în timpul audierilor, care au durat 10 ore, că DJ Lalla a plecat din locuința lui în dimineața zilei în care a fost găsită moartă pe plajă. Tot el ar susținut că artista ar fi vrut să facă atunci niște fotografii.

Potrivit apropiaților Laurei Roșca, realizatoarea de emisiuni de la la Radio 3Net Florian Pittiș a venit la Constanța cu două zile înainte de a fi găsită moartă. Ea stătea în Mamaia, la amicul cunoscut acum o lună, pe TikTok, căruia i-ar fi spus s-a certat cu iubitul său și vrea să stea la el.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite