Participanţii la Festivalul Neversea au preferat cazarea în apartamente din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Călin Gavrilaş
FOTO Călin Gavrilaş

Cei mai mulţi dintre participanţii la Festivalul Neversea au căutat alternative ieftine de cazare, astfel că apartamentele şi casele din oraşul Constanţa au fost preferatele tinerilor, anunţă Organizaţia Patronală Mamaia (OPMCTA).

În cele patru zile de festival au participat 260.000 de oameni. Cei mai mulţi dintre ei au optat pentru cazare în Constanţa. „Festivalul Neversea a avut impact pozitiv mai ales în Constanţa, în Zona Peninsulară, unde agenţii economici, membri ai Organizaţiei Patronale Mamaia-Constanţa au simţit un flux crescut de clienţi în cele patru zile în care a fost organizat evenimentul.

Pe de altă parte, însă, hotelierii din staţiunea Mamaia nu au resimţit în mod semnificativ un aflux crescut de turişti. Participanţii la Festivalul Neversea aleg să închirieze apartamente în zona evenimentului şi sunt cu preponderenţă tineri. De altfel, Neversea atrage tineri cu vârste din ce în ce mai mici în destinaţie şi mai puţin persoane cu bugete de călătorii. Totuşi, Festivalul Neversea rămâne un eveniment foarte important în Constanţa şi scoate în evidenţă nevoia destinaţiei de a avea mai multe evenimente şi în staţiunea Mamaia, create pe profilul turistului de family”, a spus Anca Nedea-Pavel, director executiv OPMCTA.

În weekend, hotelierii din staţiune au cazat şi oaspeţi din Italia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Ungaria şi Franţa, însă procentul acestora a fost mai mic de 5%.

Cea de-a patra ediţie Neversea a adunat peste 260.000 de oameni, care s-au bucurat în cele patru zile şi patru nopţi de festival de peste 150 de artişti naţionali şi internaţionali de renume. Astfel, ediţia din acest an stabileşte un nou record, fiind ediţia cu cel mai mare număr de participanţi de până acum. Pe lângă numărul 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Tot ce trebuie ştiut despre Neversea 2022, cel mai mare festival de muzică pe plajă

Metoda inedită prin care vor fi prinşi consumatorii de droguri la Festivalul Neversea. Şuier, câinele care miroase substanţele interzise

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite