O adolescentă beată și fără permis a furat o mașină și a provocat un accident

0
Publicat:

Polițiștii din Medgidia au depistat în noaptea de vineri spre sâmbătă o tânără care conducea un autoturism fără permis. În urma testării, s-a descoperit că adolescenta era și beată.

Etilotest
Etilotest

În noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii din Medgidia au fost anunțați că pe strada Ciocârliei a avut loc un accident rutier.

Agenții ajunși la fața locului au descoperit că la volanul mașinii care a intrat într-un gard se afla o tânără de 18 ani, beată și fără permis.

Adolescenta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La faţa locului, era şi un băiat, tot de 18 ani. Poliţiştii au stabilit în urma cercetărilor că acesta a fost pasager în maşina respectivă, iar apoi s-a urcat la volan şi a deplasat autoturismul.

“În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma efectuării cercetărilor a reieşit că autoturismul în cauză aparţine uneia dintre rudele bărbatului, iar cei doi l-ar fi luat fără a-l înştiinţa pe acesta”, conform IPJ Constanța.

Fata a fost condusă la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite