Muftiul Muurat Iusuf se vaccinează astăzi: „Responsabilitatea este de acum exclusiv a noastră pentru a ne întoarce la o viaţă normală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muftiul Muurat Iusuf se imunizează miercuri, 20 ianuarie, cu vaccinul anti-COVID-19 la unul din centrele de vaccinare din judeţul Constanţa.

Cu acest prilej, muftiul transmite tuturor membrilor comunităţii următorul mesaj: 

„Sunt sigur că toţi vrem să ne recăpătăm libertatea de mişcare cât mai repede cu putinţă şi să revenim la o normalitate care să ne permită să ne desfăşurăm activitatea în condiţii optime. Pentru asta, însă, trebuie să facem un efort comun, iar acest efort comun, în prezent, constă în vaccinare. Încă de la debutul celei de-a doua etape de vaccinare, m-am programat pe platforma naţională, ceea ce le recomand tuturor celor care au înţeles rostul administrării unui vaccin şi cât de importantă este sănătatea noastră, a tuturor. Celorlalţi, le recomand în continuare să se informeze din surse oficiale şi să acţioneze întocmai“, a transmis muftiul.

„Stimaţi membri ai comunităţii, prin acest mesaj îmi doresc să vă fac să conştientizaţi că, atâta timp cât după o muncă intensă a atâtor cercetători, avem o armă numită vaccin cu care să luptăm împotriva virusului, responsabilitatea este de acum exclusiv a noastră pentru a ne întoarce la o viaţă normală. Personal, îmi doresc să ne revedem sănătoşi cât mai curând la activităţi!”, le-a urat Muurat Iusuf.

Pe aceeaşi temă: 

Cum pot primi informaţii familiile pacienţilor internaţi la Terapie Intensivă în Spitalul Judeţean Constanţa 

Plângere penală pe numele ÎPS Teodosie. Reacţia Arhiepiscopiei: „Nu poartă el răspunderea distanţării fizice”

 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite