Microbuz cu zece pasageri, implicat într-un accident rutier în Eforie Nord. Trei victime au ajuns la spital

0
Publicat:

Accidentul rutier s-a produs în dimineața zilei de luni, 6 martie, pe raza localității Eforie Nord, județul Constanța. În cele două mijloace de transport implicate se aflau în total 15 persoane.

Trei persoane au ajuns la spital FOTO: ISU Dobrogea
Trei persoane au ajuns la spital FOTO: ISU Dobrogea

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, două echipaje SMURD, dar și salvatori din cadrul ISU Dobrogea cu echipamente de descarcerare. 

Conform primelor informații, în accident a fost implicat un microbuz în care se aflau 10 persoane și un autoturism în care se aflau cinci persoane. 

Trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Constanța (o victimă cu SMRUD B Tuzla, două victime cu ambulanțele SAJ) conștiente, prezintă traumatisme minore”, anunță ISU Dobrogea.

Alte două persoane au fost asistate medical la fata locului deoarece au refuzat transportul la spital.

Și duminică, 5 martie, la intrarea în localitatea Eforie Sud s-a produs un accident rutier între două autoturisme. Accidentul s-a soldat cu o victimă conștientă, cooperantă. 

Localitățile Eforie Nord și Eforie Sud sunt trafersate de drumul național (DN) 39 care leagă municipiul Constanța de Mangalia și Vama Veche. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite