Locuinţe ilegale pe malul Dunării. Oamenii legii au întocmit dosare penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dunărea FOTO ISU
Dunărea FOTO ISU

Poliţiştii din cadrul S.R.P.T. Constanţa au identificat, pe malul drept al Dunării, în zona de protecţie a fluviului, mai multe case de locuit, care ar fi fost construite fără aviz şi autorizaţie de la Administraţia Apelor Române. Locuinţele sunt în dreptul localităţilor Dunăreni şi Ostrov.

În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa au desfăşurat o acţiune pe linia creşterii siguranţei şi securităţii navigaţiei, a protejării ecosistemului, combaterea evaziunii fiscale, prevenirea şi combaterea pescuitului ilegal. 

Au fost verificate permise de pescuit şi au fost controlate mai multe autovehicule, fiind legitimate peste 40 persoane.

În urma activităţilor, poliţiştii au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.200 de lei, totodată fiind constatate mai multe infracţiuni. 

Poliţiştii din cadrul S.R.P.T. Constanţa au identificat, pe malul drept al Dunării, în zona de protecţie a fluviului, mai multe case de locuit, care ar fi fost construite fără aviz şi autorizaţie de la Administraţia Apelor Române. Locuinţele deţinute de oameni din Aliman sunt situate între kilometrii 324 şi 326.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetate penală, conform Legii 107/1996.

Vă mai recomandăm:

Patron de agenţie de turism: „Trebuie să moară două generaţii pentru ca litoralul să scape de haina comunistă“

Litoralul românesc, încremenit în Epoca de Aur. „Cazare, bere şi mâncare - e tot ce-ţi trebuie la mare“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite