Încep croazierele în Marea Neagră cu goeleta Adornate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Goeleta Adornate face croaziere de-a lungul litoralului FOTO adornate.ro
Goeleta Adornate face croaziere de-a lungul litoralului FOTO adornate.ro

Din acest weekend, goeleta Adornate îşi începe programul de croaziere de-a lungul coastei Mării Negre. Călătoria se face în intervalul orar 9-13.30, în zilele de sâmbătă şi duminică.

Croaziera costă 60 euro pentru adulţi, 30 euro pentru copiii de maximum 12 ani şi 50 euro prin rezervare online cu cazare. Biletul include transferul între hotelul Vega şi Portul Constanţa, de unde se face îmbarcarea. Turiştii care stau 7 nopţi consecutive la hotel Vega (5 stele) din Mamaia au croaziera gratuită.

Corabia iese pe mare numai pe vreme favorabilă. În cazul în care croaziera se anulează din cauza vremii nefavorabile, contravaloarea biletului fie se returnează integral, fie se reprogramează ieşirea pe mare, în funcţie de disponibilitate.

Pasagerii trebuie să se înscrie cu cel puţin 24 ore înainte pentru croazieră. Datele necesare pentru plimbarea cu Adornate sunt: nume şi prenume, data şi locul nasterii, naţionalitatea, seria şi numărul actului de identitate (CI/paţaport). Aceste date trebuie anuntate cu cel puţin 24 de ore înainte de plecare, pentru a putea fi trimise la Căpitănia Portului şi procesate.

La bordul goeletei Adornate nu e recomandată îmbarcarea copiilor mai mici de 7 ani. Recomandarea este ca pasagerii să aibă la ei o geacă de vânt şi o şapcă sau pălărie, cremă cu protecţie solară pe zonele descoperite şi preventiv o pastilă împotriva senzaţiei de rău de mare. Biletul nu include băutură sau mâncare, însă la bordul velierului există un bar de unde se pot cumpăra răcoritoare.

Goeleta Adornate face croaziere de-a lungul litoralului Foto adornate.ro

Vă mai recomandăm

FOTO VIDEO Cele mai frumoase corăbii din lume ridică ancora. Îşi iau rămas-bun mergând de-a lungul coastei Constanţei

FOTO Regată pe apă şi uscat. Cele mai impresionante veliere au cucerit inima Constanţei

Bricul Mircea şi velierul Adornate, admirate la Maritimo Shopping Center

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite