Grădinița Azur din Constanța va avea o grădină senzorială. Proiectul va fi amenajat cu bani strânși la Târgul de Crăciun FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grădinița cu program prelungit „Azur“ din Constanța a organizat un târg de Crăciun pentru a strânge bani pentru un nou proiect inedit: o grădină senzorială.

image

Educatoarele, părinții și bunicii preșcolarilor de la Grădinița „Azur“ din Constanța au muncit de o lună pentru a crea produse unicat pentru Târgul de Crăciun care a avut loc miercuri, 14 decembrie 2022. Alături de aranjamente de Crăciun, fabricate manual, au stat mere glazurate, acadele, prăjituri cu marțipan.

Prețurile produselor au variat între 5 și 50 de lei. Spiridușii Moșului au reușit să strângă aproximativ 2.000 de lei. Târgul a fost organizat sub umbrela proiectului Național „Joc Respect și Bucurie“.

Tot în cadrul Târgului de Crăciun, a fost amenajat un loc unde cei mici au făcut biscuiți de turtă dulce, pe care îi vor lăsa Moșului sub brad. Alții au preferat să scrie scrisori lui Moș Crăciun, pe care le-au pus la poștă.

Cu banii strânși în urma proiectului, urmează să se amenajeze o grădină senzorială de care să profite toți copiii care vor urma cursurile acestei unități preșcolare din orașul Constanța.

„Noi ne dorim multe la grădiniță, dar încercăm să le realizăm prin eforturile noastre. Spre exemplu, ne-am gândit să organizăm un târg de Crăciun, iar cu banii strânși în urma vânzării produselor, să amenajăm un nou loc de joacă pentru copii“, a spus Teodora Guef, directoarea grădiniței.

La Grădinița Azur, din cartierul constănțean Coiciu, sunt înscriși aproximativ 200 de preșcolari. În curând, spațiul va fi renovat de Primăria Constanța.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite