FOTO Parcarea Maritimo Shopping Center s-a transformat în pistă de raliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parcarea Maritimo Shopping Center a devenit pistă de raliu FOTO M.I.
Parcarea Maritimo Shopping Center a devenit pistă de raliu FOTO M.I.

Vineri, 2 mai, în parcarea de la Maritimo Shoppinc Center a început etapa a II-a a Campionatului Naţional de Karting – Dunlop.

Vineri au loc primele antrenamente libere karting şi concurs auto amatori.

Sâmbătă, 3 mai, are loc finala concursului de amatori, demonstraţii (Ferrari 458 Clallange, Mitsubishi Lancer EVO, drift), calificări karting, concurs karturi, prefinala karting.

Duminică, 4 mai, începe cu demonstraţii (Ferrari 458 Clallange, Mitsubishi Lancer EVO, drift) şi continuă cu  prezentarea piloţilor, demonstraţii surpriză, finala karting şi festivitatea de premiere.

Piloţii care participă la Campionatul Naţional de Karting-Dunlop 2014 trebuie să fie posesori ai licenţelor de sportiv eliberate de către Federaţia Română de Automobilism Sportiv, valabile pe anul în curs pentru karting. Sunt admisi piloţi rezidenţi români sau nerezidenţi, cetăţeni ai unui stat membru al Uniunii Europene care poseda licenţa FRAS valabilă pentru competiţia respectivă.

În cadrul CNK-Dunlop 2014 se va desfăşura Campionatul Naţional de Karting pe Echipe. Echipei care va acumula cele mai multe puncte în CNK-Dunlop 2014 i se va acorda titlul de “Campioana Naţională a României la Karting pe anul 2014”. O echipă poate participa şi se va clasa în campionat numai pe baza licenţei de echipă eliberate de FRAS.

Maşini tunate

Pot fi nominalizate într-o echipă minimum 3, maximum 5 piloţi, din care cel puţin unul de la clasele CIK-FIA. Pentru stabilirea clasamentului pe echipe la o competiţie se însumează cele mai bune 3 punctaje atribuite piloţilor componenţi ai fiecărei echipe.

Regulamentul competiţiei îl puteţi descărca de pe site-ul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.


 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite