Fanul de 6 ani, care a plâns în tribună la meciul Farul-Dinamo, a fost găsit. Cadoul primit din partea Regelui

0
Publicat:

Dumi, puștiul care a fost surprins plângând la meciul dintre Farul Constanța și Dinamo, a avut parte de surprize memorabile din partea clubului.

Dumi, fără lacrimi în ochi FOTO Farul Constanța
Dumi, fără lacrimi în ochi FOTO Farul Constanța

Dumi, de 6 ani, a impresionat o țară întreagă cu lacrimile vărsate pentru Farul. Ce s-a întâmplat cu puștiul înfofolit și atât de supărat, ne-a povestit tatăl său, Alexandru Dinu.

„Dumi plângea pentru că au înscris cei la la Dinamo al doilea gol. Este emotiv și ține mult la echipa Farul. Cei de la club au reușit să ia legătura cu mine și îi vor pregăti o supriză frumoasă, ca să nu mai fie supărat", a declarat tatăl, pentru „Adevărul". 

Alexandru Dinu spune că Dumi este pasionat de fotbal de mic, iar echipa sa preferată este bineînțeles, Farul Constanța. 

„Îi place fotbalul de mic, îl iau cu mine la echipă, la Progresul Osmancea din Liga a 5‑a, unde joc eu. De la anul, îl voi înscrie și pe el la un club sportiv, să joace fotbal", spune Alexandru Dinu. 

Dumi și Regele Hagi FOTO Farul Constanța
Dumi și Regele Hagi FOTO Farul Constanța

Pasiunea pentru fotbal a fost, așadar, transmisă din tată în fiu. Ca orice suporter adevărat, Dumi are și un favorit: fotbalistul său de suflet este Luca Banu, fotbalist la Farul.

După ce imaginea puștiului în lacrimi a devenit virală pe Facebook, înduioșând o țară întreagă, clubul Farul a făcut o postare pe pagina sa în care a anunțat că îl căută pe băiețel, ca să îi ofere o surpriză de neuitat. Postarea a avut sute de share-uri și în cele din urmă a ajuns, prin intermediul tatălui, și la micul destinatar: Victor Dumitru Dinu, alintat de părinții săi „Dumi", un băiețel de șase ani cu inima frântă când și-a văzut echipa preferată învinsă pe teren.

Miercuri, 14 februarie, Dumi a fost întâmpinat de fotbaliști cu aplauze, iar căpitanul Ionuț Larie i-a oferit un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor, dar și alte materiale promoționale cu însemnele clubului.

Dumi a primit un cadou special, o minge semnată de cel mai mare fotbalist din istoria României, Gheorghe Hagi.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite