EXCLUSIV Suspectul în cazul şantajului sexual asupra preoţilor face primele declaraţii. Marcel Marin: "Cineva are interes să lovească în ÎPS Teodosie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Marin, pe vremea când reprezenta Arhiepiscopia în Statele Unite. FOTO Facebook
Marcel Marin, pe vremea când reprezenta Arhiepiscopia în Statele Unite. FOTO Facebook

Marcel Marin, unul dintre cei doi apropiaţi ai bisericii suspectaţi că ar fi şantajat sexual mai mulţi preoţi face primele declaraţii. Fostul membru al Coralei Arhiepiscopiei Tomisului susţine că nu este vinovat şi că ţinta acestui scandal este chiar Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

A fost catalogat drept pachetul de muşchi care îi speria pe preoţi că vor ajunge de ocara enoriaşilor. Marcel Marin face acum primele declaraţii, la numai trei zile după ce numele său a fost legat de scandalul preoţilor şantajaţi sexual. 

Fostul membru al Coralei Armonia este acum suspect în dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. Anchetatorii cred ca Marin şi Ionuţ Picu ar fi cerut sute de mii de euro de la preoţii pe care îi îmbîtau şi apoi îi filmau în ipostaze deloc ortodoxe.

Fostul băiat de cor pasionat de sala de forţă se apără în faţa acuzaţiilor care i se aduc şi neagă orice implicare.

"Există o plângere la poliţie, într-adevăr, dar este doar o atât, o plângere. Probe concludente nu exista. Eu urmează să-mi demonstrez nevinovăţia când voi fi citat la Parchet." a precizat Marin.

Marcel Marin crede că ţinta acestui scandal este chiar ÎPS Teodosie. "Este vorba de alte interese, cum ar fi lovirea în Biserică şi în Arhiepiscopia Tomisului" susţine suspectul de şantaj. 

"În realitate nu sunt implicat în situaţie şi privesc din exterior. Acel preot sau preoţi au avut, se pare, probleme cu cineva din lumea rău famata a oraşului. Eu pe vremea aceea lucrând acolo (Arhiepiscopie - n.r.) şi în timpul liber mergând la sala, fiind un pasionat al sportului au tras concluzia că aş avea o legătura. De aceea şi plângerea este pe numele meu. Asta cred că s-a întâmplat." a declarat fostul om al bisericii.

Marcel Marin susţine că nu a şantajat pe nimeni şi cei care vin cu astfel de acuzaţii trebuie să şi demonstreze cu probe reale. 

Reamintim că Marcel Marin şi presupusul său complice, Ionuţ Picu, un fost student la Teologie sunt cercetaţi în libertate pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj. Ei nu au fost prinşi în flagrant pentru că au evitat în ultima clipă să se vina la întâlnirea cu victima lor, preotul Ciprian Stoichin.

Vă mai recomandăm:

Scandal sexual în Biserică. Situaţia preoţilor şantajaţi, analizată de un psiholog criminalist

EXCLUSIV Şantaj sexual în grădina lui ÎPS Teodosie. Consilierul lui a fost filmat în timpul unei partide de sex cu o prostituată FOTO VIDEO

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite