Drum liber către mare. Restricţiile de trafic pe Podul de la Cernavodă, ridicate. Limita de viteză este 80 km/h

0
0
Podul peste Dunăre la Cernavodă Sursa Facebook CNAIR
Podul peste Dunăre la Cernavodă Sursa Facebook CNAIR

Restricţiile de circulaţie pe Podul peste Dunăre de la Cernavodă au fost ridicate, anunţă Compania Naţională de Autostrăzi şi Infrastructură Rutieră.

Compania Natţională de Autostrăzi şi Infrastructură Rutieră (CNAIR) a anunţat că restricţiile de circulaţie pe Podul peste Dunăre de la Cernavodă au fost ridicate.

Măsura a fost luată joi, 27 mai 2021, începând cu ora 14.00.

„Traficul rutier a fost reluat integral pe Podul peste Dunăre de la Cernavodă, ridicându-se restricţiile ce au fost impuse pe fondul lucrărilor desfăşurate pentru reabilitarea acestuia.

Astfel, circulaţia se redeschide şi pe calea 2 a podului de la Cernavodă, sensul Constanţa – Bucureşti.

Din perspectiva siguranţei circulaţiei, amintim conducătorilor auto că viteza legală pe pod este de 80 km/h.

În luna februarie a acestui an, CNAIR a semnat cu SC MARISTAR COM SRL contractul pentru “Realizarea Lucrărilor de Reabilitare a Podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, la km 157+600”, valoarea contractului fiind de 66,847,689.39 Lei fără TVA, obiectivul fiind finanţat din Fonduri Europene Nerambursabile.

Subliniem că pe perioada sezonului estival se vor executa doar lucrări la infrastructură, fără a se institui restricţii de circulaţie.

Podul peste Dunăre de la Cernavodă este un pod combinat de cale ferată şi şosea, care traversează fluviul Dunărea şi împreună cu podul similar de la Feteşti, conectează oraşul Bucureşti de Portul Constanţa, de asemenea unind Dobogea de Muntenia prin Autostrada A2“, mai transmite CNAIR. 

Pe aceeaşi temă: 

Ministrul Transporturilor, cu trenul spre mare. Cătălin Drulă: Fără şantiere pe A2 

Primarul din Vama Veche, supărat pe alocarea bugetară: „Premierul Florin Cîţu să meargă să-şi petreacă o noapte la Ciocârlia sau Aliman“

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite