Coşciugul cu trupul asistentei Gabriela Camelia Harton a fost dus la Năvodari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sicriul cu trupul neînsufleţit al asistentei Gabriela Camelia Harton, de 38 de ani, moartă în urma prăbuşirii elicopterului SMURD în lacul Siutghiol, a fost scos miercuri la prânz de la Catedrala Sfinţii Petru şi Pavel din Constanţa şi dus la Năvodari.

Gabriela Camelia Harton era însărcinată. Pe 30 noiembrie îşi sărbătorise ultima zi de naştere.
 

Femeia mai avea un copil, de 12 ani. Soţul îi murise în urmă cu câţiva ani. De curând, îşi refăcuse viaţa alături de logodnicul ei Cristian Ciortan. În elicopterul morţii, ea comunica prin SMS cu iubitul aflat la sol despre sarcina ei. Tocmai îi dăduse vestea că vor fi părinţi. 
 

În noaptea tragediei, iubitul femeii a mărturisit că a primit un mesaj pe telefon cu câteva minute înainte de prăbuşire, în care îi spunea că aparatul de îndreaptă spre Aeroportul Mihail Kogălniceanu. 

„Iubi, decolăm spre Kogălniceanu. Eram sigură că e pozitiv“, i-a scris asistenta iubitului ei, cu care urma să-şi întemeieze o nouă familie. 
 

„Gabrielei îi spuneam «Blue eyes». Dacă o priveai în ochi nu mai uitai culoarea lor niciodată“, a scris pe pagina de Facebook dr. Florian Stoian, medic primar Medicină internă.  
 

Asistenta medicală a fost găsită de către scafandri în jurul orei 4.30 dimineaţa. Decesul femeii a fost declarat pe loc. Trecuseră aproximativ 12 ore de la prăbuşirea elicopterului SMURD în lacul Siutghiol. 
 

Înainte de a-i fi găsit trupul de către scafandri, cunoscuţii îi postaseră pe pagina de Facebook a iubitului ei mesaje de condoleanţe. 
 

Gabriela Camelia Harton lucra la SMURD din anul 2008, iar în timpul liber la o clinică medicală de la un hotel din staţiunea Mamaia.

Pe aceeaşi temă:

FOTO Epava elicopterului SMURD prăbuşit în lacul Siutghiol a fost adusă la mal. Şeful ISU Constanţa, demis

Bătrâna pentru care şi-au dat viaţa cei patru membri ai SMURD din elicopterul prăbuşit la Constanţa. Femeia a fost la câteva minute să moară alături de eroi

Martor al tragediei de pe lacul Siutghiol: „Mi-a atras atenţia zborul în picaj al elicopterului“

Baronul Nicuşor contra părintele SMURD: „Elicopterul avea flotoare. Hai să vedem, le mai găseşte în Siutghiol??“

FOTO Blestemul lacului Siutghiol, cimitirul de epave. Pe fundul apei zac mormane de fiare ale aparatelor de luptă nemţeşti, dar şi ambarcaţiuni noi

Tragedia de pe lacul Siutghiol. Bâlbele din misiunea de salvare a echipajului SMURD, după prăbuşirea elicopterului

UPDATE Elicopter SMURD prăbuşit. Toţi cei patru membri ai echipajului au murit

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite