Cercetat de DNA, adjunctul IPJ Constanţa s-a pensionat. Cum a intrat Mircea Vizitiu în vizorul anchetatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul Mircea Relu Vizitiu foto: Replica de Constanţa
Comisarul Mircea Relu Vizitiu foto: Replica de Constanţa

Începând cu luna august 2022, adjunctul IPJ Constanţa s-a pensionat. Încă din iunie el era pus la dispoziţia IGPR, fiind protagonistul unui dosar penal instrumentat de DNA Constanţa.

Mircea Relu Vizitiu a ocupat funcţia de adjunct al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa începând cu anul 2015. Comisarul-şef a fost pus la dispoziţia IGPR în iunie 2022, iar de la 1 august s-a pensionat. 

Toate aceste schimbări în cariera lui Vizitiu vin pe fondul acuzaţiilor aduse de DNA Constanţa.

Concret, anchetatorii îl acuză pe poliţist că îi transmitea mesaje şefei Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa referitoare la o plângere penală făcută pe numele medicului în anul 2020. Totodată, Vizitiu îi spunea acesteia şi cine este cel care a făcut plângerea. 

Mesajele trimise de Vizitiu către medic au ieşit la iveală prin intermediul fostului soţ al şefei UPU.

În locul pensionatului Mircea Relu Vizitiu, la conducerea IPJ Constanţa a fost împuternicit adjunct (pentru trei luni) comisarul-şef Nicolae Simion, poliţist cu experienţă în cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi Serviciului Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase.

Vă recomandăm şi: 

Trei bărbaţi au intrat noaptea în casa unei femei, i-au bătut pe membrii familiei, i-au stropit cu benzină şi le-au dat foc

Bilanţul victimelor copilului-şofer a ajuns la trei. A murit şi adolescentul de 17 ani, aflat pe scaunul din dreapta

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite