Au dispărut fără să plătească după ce au mâncat la restaurant: „E cel mai scump, puteau să ia un șnițel“ VIDEO

0
Publicat:

Doi tineri au dispărut fără urmă după ce au mâncat la un restaurant din Mangalia, fără să achite nota de plată. Cuplul a comandat cel mai scump preparat din meniu, iar când a trebuit să plătească a apelat la o strategie ingenioasă.

Conform Replica de Constanța, tinerii au comandat sturion, unul dintre cele mai scumpe preparate din meniu.

Cei doi tineri au mâncat și s-au făcut nevăzuți FOTO Captură video
Cei doi tineri au mâncat și s-au făcut nevăzuți FOTO Captură video

La final au plătit doar o parte din sumă, chiar dacă nota de plată era peste 300 de lei. Ei s-au scuzat că nu au lei în portofel și că merg până la mașină pentru a lua diferența de bani, însă s-au făcut nevăzuți. 

Noi avem tot felul de clienți, dar aceștia pare că au venit special să nu plătească. Băiatul a anunțat la un moment dat că nu are bani. Prietena lui s-a dus la masă, l-a înjurat, probabil că o scosese la o întâlnire. Ea a zis că are 100 de lei și au hotărât să plătească ea o parte. Ospătărița i-a spus că e în regulă, doar că ar trebui să facă cumva să aducă banii, pentru că nu poate să îi plătească ea consumația. Dacă tot a făcut o aroganță și a scos-o să mănânce pește, trebuia să se gândească la faptul că a comandat cel mai scump preparat din meniu.Nimeni nu s-a așteptat, ei erau destul de bine îmbrăcați. Consumația a fost de 306 lei, au mâncat sturion, e cel mai scump pește din meniu. Puteau să mănânce un șnițel...”, a declarat pentru Replica de Constanța, patrona restaurantului.

Turist în Mykonos, la un pas de leșin când a văzut nota de plată: „Am fost îngrozit!”. Cum a fost păcălit

Un turist aflat în Mykonos cu familia a fost la un pas de leșin când a văzut nota de plată. Bărbatul susține că a fost înșelat cu 360 de euro de personalul unui restaurant. El a povestit cum au fost furați şi minţiţi în zona cunoscută Platys Gialos.  

Clientul a explicat într-o postare pe reţelele sociale că au fost abordați de un chelner în timp ce îşi căutau un loc pe plajă.

Bărbatul le-a spus că familia ar putea folosi șezlongurile hotelului cu condiția să cumpere două băuturi. Clientul a fost de acord spunând că a fost o afacere aparent echitabilă, dar după un timp, chelnerul a insistat să plaseze o comandă.

„Ne-a forțat să comandăm milkshake-uri”

Personalul restaurantului, a povestit turistul păcălit, au fost întrebaţi despre prețuri, dar au evitat să răspundă, asigurându-l că acestea sunt ieftine. „În acest timp ne-a forțat să comandăm milkshake-uri pentru copiii noștri. Pentru că am stat acolo aproximativ o oră, ne-am gândit că la fel de bine am putea să comandăm niște mâncare, el recomandându-ne niște calamari la preţul de 19 euro. Mi-a spus că vine cu o salată și pâine pentru care am întrebat din nou dacă este o taxă separată, iar el a spus «Nu»”, a declarat turistul păgubit.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite