Adolescentă răpită de 5 tineri de pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Infractorii, propuşi spre arestare FOTO Adevărul
Infractorii, propuşi spre arestare FOTO Adevărul

Fata în vârstă de 16 ani a fost luată cu forţa de pe stradă din Palazu Mare şi urcată în maşina unor tineri. Ei au fost prinşi la graniţa cu judeţul Tulcea.

Era ora 11.40 a zilei de luni, 8 aprilie, când o femeie din Constanţa a apelat disperată poliţiştii. Ea a cerut ajutorul pentru a-şi recupera fiica în vârstă de 16 ani, pe care nişte necunoscuţi au răpit-o de pe stradă.

Adolescenta se afla pe o stradă din Palazu Mare şi mergea spre casă, când a fost acostată de cei 5 tineri. Ei au forţat-o să se urce în maşina lor, cu care au demarat apoi în trombă.

Autoturismul de culoare închisă a fost dat în urmărire, fiind detectat după scurt timp pe şoseaua spre Tulcea. Maşina răpitorilor a fost oprită în trafic de un echipaj al Poliţiei din comuna Mihai Viteazu.

În autoturism se aflau Gheorghe A. (29 ani), Nicolae C. (29 ani), C. Elvis C. (24 ani), toţi din Tulcea, Ion M. (21 ani), Ghiţă C. (18 ani), ambii din Galaţi, precum şi fata răpită.

Tinerii au fost duşi la sediul Secţiei 2 Poliţie pentru cercetări, pe numele lor fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate.

Suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marţi, 9 aprilie, să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite