VIDEO Furat şi bătut. Hoţ suprins de camerele de supraveghere în timp ce jefuia un bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorul tâlhăriei a fost prins după câteva minute. FOTO: Arhivă
Autorul tâlhăriei a fost prins după câteva minute. FOTO: Arhivă

Un bărbat a fost jefuit de un tânăr de 15 ani, în timp ce plătea vânzătorului de laun magazin din centrul localităţii Dej, judeţul Cluj. Victima a fugit după hoţ pentru a-şi recupera portmonelul, însă a fost lovit şi i-a fost luat şi telefonul mobil. Furtul a fost înregistrat de camerele de supraveghere ale magazinului.

Talhâria care a avut loc luni seara în centrul municipiului Dej a fost susprinsa de camerele de supraveghere ale magazinelor din zona. Autorul, un tanar de 15 ani a actionat fara sa stie ca zona este una sigura din punct de vedere infractional, deoarece este impanzita de camere de supraveghere, relatează dejeanul.ro. Pe imagini se vede cum minorul asteaptă în faţa magazinului, iar in momentul in care barbatul îşi scoate portofelul pentru a plati, prin spate, i-l smulge şi o ia la fuga. Barbatul a fugit după hoţ, fără a observa că acesta a scapat portmoneul chiar în faţa magazinului. 


talharie dejeanul de DejeanulRo

Furat şi bătut

Barbatul păgubit a fugit dupa autor pana într-o zonă întunecata, unde tâlharul a început să-l lovească şi i-a sustras şi telefonul mobil, după care a fugit. Politistii l-au prins pe autor la aproximativ 10 minute de la sesizare, găsindu-l in apropierea locului unde s-a întamplat totul. Asupra acestuia a fost gasit telefonul mobil al victimei. Bărbatul este la spital, iar tânărul în libertate, întrucât este minor. 

Citeşte şi 

EXCLUSIV Viaţa bate filmul: cum au ajuns trei studenţi clujeni să jefuiască o benzinărie

Un student la Fizică a fost arestat preventiv în cazul jafului de la benzinărie

Jaf la benzinărie în comuna clujeană Floreşti. Tâlharii au furat ţigări şi 60.000 de lei

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite