VIDEO Claudiu Niculescu va antrena echipa FC Bihor. Vezi ultima conferinţă de presă susţinută la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Niculescu a avut mai multe divergente de opinie cu Anamaria Prodan
Claudiu Niculescu a avut mai multe divergente de opinie cu Anamaria Prodan

Tehnicianul Claudiu Niculescu a ajuns la un acord cu conducerea grupării FC Bihor şi va fi noul antrenor al echipei din Liga a II-a, a anunţat, marţi, clubul din Oradea, pe site-ul său oficial.

Niculescu şi-a reziliat, luni, contractul cu Universitatea Cluj, apoi el a ajuns la Oradea şi s-a înţeles cu conducătorii bihoreni pentru preluarea postului de antrenor principal. De altfel, fostul jucător dinamovist a condus, marţi dimineaţă, primul antrenament al echipei "roş-albastre" la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola".

"A ajuns la Oradea. A şi condus primul antrenament, urmează ca în cursul zilei de azi să definitivăm hârtiile", a declarat preşedintele clubului, Şerban Morcan, citat de Mediafax.

Claudiu Niculescu îl înlocuieşte astfel pe Gheorghe Ghiţ, tehnician care şi-a reziliat contractul "de comun acord".

Niculescu va conduce de pe bancă primul joc al noii sale echipe la sfârşitul săptămânii, în deplasare, cu Damila Măciuca.

Din vara anului 2010, Niculescu a evoluat la Universitatea Cluj, mai întâi ca jucător, apoi şi ca tehnician. În vârstă de 36 de ani, Claudiu Niculescu a evoluat în cariera sa pentru IELIF Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Electroputere Craiova, Universitatea Cluj, Dinamo Bucureşti, Genoa, MSV Duisburg, Omonia Nicosia şi Universitatea Cluj.

După rezilierea contractului cu U Cluj, Niculescu a anunţat că renunţă la cariera de jucător, dedicându-se antrenoratului. “A fost o decizie foarte grea, la care mă gândesc de ceva timp, cam o lună. Este o zi foarte tristă, pentru că mă despart de un club la care am ținut foarte mult. Am decis să renunț la activitatea de fotbalist, din cauza unor probleme de sănătate, care m-au împiedicat să revin la forma de altădată. Nu credeam că va veni acest moment prea curând, dar n-am ce face“, a spus Niculescu.

Întrebat despre momentele care i-au marcat cariera de fotbalist, Niculescu a declarat: “Nu voi uita niciodată golul marcat celor de la Real Madrid, chiar dacă a fost vorba de un amical, reușitele contra CFR-ului în tricoul Universității Cluj, în poarta Stelei cu Dinamo“.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite