Un polițist din Cluj s-a împușcat în cap. Motivele care ar putea sta la baza gestului disperat

0
0

Un ofițer de poliție din Dej (județul Cluj) s-a împușcat în cap, la scurt timp după ce intrase în tură. Deocamdată, el a supraviețuit, dar se află în stare critică, la spital. O anchetă este în curs de desfășurare.

FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Incidentul a avut loc luni, 31 octombrie, imediat după ce ofițerul a intrat în tură, scrie Dejeanul. Odată intrat în camera armelor pentru a-și ridica pistolul, bărbatul nu a ezitat și s-a împușcat în tâmplă.

Totul s-ar fi petrecut de față cu un coleg care ieșea din tură, dar care nu a avut timp să intervină și să-l blocheze. Polițistul se află acum în comă, la Spitalul Municipal Dej, iar medicii sunt mai degrabă rezervați. 

Potrivit sursei citate, polițistul are aproximativ 40 de ani și anterior a lucrat la mai multe secții rurale, iar de curând ar fi fost cercetat disciplinar de fostul comandant, Marton Elek.

Între timp, fostul comandat al Poliției Dej a fost reținut de DNA chiar pentru modul în care își trata subalternii, pe care obișnuia sistematic să-i umilească.

„La data 31 octombrie, în jurul orei 7.50, la nivelul Poliției municipiului Dej a fost înregistrat un incident cu cadru. Un agent de poliție a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului. Conform primelor date, acesta s-ar fi împușcat cu armamentul din dotare.

În cauză, a fost solicitat de urgență, prin apel 112, un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate.

În acest caz, s-a format o echipă operativă de polițiști specialiști, care desfășoară activități de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, au informat reprezentanții Poliției Cluj.

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri