Un nou scandal la Spitalul de Copii din Cluj: „Mamele le-au interzis odraslelor să părăsească saloanele pentru că pe scări se jucau ploşniţele şi şobolanul Dominic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şobolanul „Dominic”. FOTO: FB/Emanuel Ungurenau
Şobolanul „Dominic”. FOTO: FB/Emanuel Ungurenau

După scandalul viermelui din pateu, un nou scandal apare la Spitalul de Copii. Emanuel Ungureanu, vicepreşedintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor, a susţinut că a fost informat că sunt şi şoareci în Spital şi a postat o fotografie cu un şobolan care a mişunat, toamna trecută, prin saloanele copiilor. Ce spun reprezentanţii Spitalului.

„Copiii operaţi pe secţia de Chirurgie din cadrul Clinicii Pediatrie 1 s-au întâlnit în luna noiembrie a anului trecut cu acest şobolan care vizita destul de des vitrina cu bunătăţi de pe culoarul infect de la intrare. L-au poreclit Dominic. Seara, mamele îngrozite, le-au interzis odraslelor să părăsească saloanele pentru că pe scări se jucau ploşniţele şi şobolanul Dominic. Zilele acestea se pare că vietăţile au revenit în spital cu ocazia zilei de 1 Martie. Am adăugat la imaginile terifiante cu ploşniţele şi şobolanii din spital, pătuţurile înguste şi complet nepotrivite pentru mame şi copii”, a postat deputatul Emanuel Ungureanu pe Facebook.

Ungureanu cere demiterea managerului Spitalului Clinic Clinic de Copii Cluj-Napoca, Cornel Aldea şi a şefului DSP Cluj, Mihai Moisescu. 

Daniela Drăghiciu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii a precizat că fotografia cu şobolanul este de anul trecut, de când se lucra la canalizarea spitalului.

„După scandalul cu viermele din pateu, m-au contactat două mămici care mi-au spus sunt şi şoareci la Spitalul de Copii. Le-am cerut atunci dovada, că iar vor spune cei de la Spital că mint. Nu au avut fotografii de acum, că nu e aşa uşor să le faci poze, dar tatăl unei fetiţe şi-a adus aminte că are o fotografie cu Dominic, făcută în noiembrie anul trecut”, a precizat Ungureanu pentru „Adevărul”. Acesta a mai spus că pozele cu ploşniţele sunt făcute zilele trecute.

Postarea vine după ce cu câteva zile în urmă, o mămică a reclamat că a găsit un vierme în pateul care i-a fost servit la cină.  Conducerea Spitalului susţine că viermele a provenit de la o pungă cu mere aflată lângă recipientul pe care a fost servita cina. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite